• Adresa: Meziškolská 103/11, 417 12 Proboštov
  • Osoba: Miroslav Klimecký
  • Email: olbramchallenge@gmail.com
  • Telefon: 777745887
  • Web: www.olbramchallenge.cz
Adrenalinový

OlbramChallenge outdoor camp 15+

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 15-18
  • Místo konání:

Hlavní náplní outdoorového tábora OlbramChallenge je smysluplné trávení času a učení se věcí, které se účastníkům budou hodit do jejich budoucího života. Přesněji takové věci, které se nenaučí ve škole. Soustředit se budeme především na životní hodnoty, celkové smýšlení účastníků, a také na posílení motivace teenagera k tomu, aby byl schopen se vydat správným směrem k jeho vysněné budoucnosti.

Naším hlavním cílem je, aby účastníci poznali lépe sami sebe. Formou zážitkové pedagogiky je celý týden budeme motivovat k nalezení svých schopností, dovedností či reakcí, které doposud v sobě neobjevili. Tábor není jen o „hraní“, budeme překonávat všemožné výzvy, které účastníky posunou mílovými kroky dál od ostatních vrstevníků, kteří tábor neabsolvovali.

Termín Kapacita Cena Cena/den
20. 08. - 27. 08. 2018(7 dní)
15 volných míst 2700 Kč 386 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský
Mediální tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Fotografické
Paintballový tábor Bezdružice
  • 6290 Kč Paintballový

Program tábora

Pojeďte s námi a pocítíte jedinečnou atmosféru tábora, která je každý rok v jiném stylu. V roce 2018 se ponoříme do tématu Hvězdné války. Nezapomeneme na kolektivní sporty, procvičíme si i zručnost. Nalezneme umělecké vlohy každého účastníka, nebude chybět ani přespání v přírodě. Zdolávání náročných úkolů, nutnost spolehnout se jeden na druhého, společné zážitky – to vše vede k budování opravdové komunity a celoživotních přátelství. Každá překážka nás společně posune dál. Videa a recenze z loňských ročníků řeknou mnohém více než popsaný program.

Další fotky

Doprava

Dodávková Doprava z Teplic přes Prahu a další města za 400 kč Samozřejmě můžete své syny/dcery na letní tábor přivézt i po vlastní ose a spojit tuto cestu s případným výletem, či si naší táborovou základnu rovnou prohlédnout. Tuto možnost vlastní dopravy nezapomeňte zaškrknout v přihlášce... kdy účastníky přivézt najdete v info listu a v příhlášce. Dále je tu třetí možnost. Jelikož se jedná o tábor 15+ může účastník dojet sám. V tomto případě ale přebíráme zodpovědnost za účastníka až při osobním setkání na základně.

Video z tábora

Poloha

GPS 48.9332 15.9311

Další z kategorie

...
Paintballový tábor Bezdružice
6290 Kč, Paintballový
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový