• Adresa: Tyršovo náměstí 113 686 01 Uherské Hradiště
  • Osoba: Jitka Šimková
  • Email: info@ledet.cz
  • Telefon: 731 852 569
  • Web: www.ledet.cz
S celotáborovou hrou

Tábor LEDET - Mafie 2018

  • Lokalita: Uherské Hradiště, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 8-15
  • Místo konání: RS Hájenka Pohořelice

Tábor LEDET? To je tradiční tábor s celotáborovou hrou v krásné přírodě. Čeká na vás spousta her, soutěží a zábavy. Naši vedoucí jezdí každý rok na školení táborových her a další semináře a díky tomu se pro vás snažíme vytvářet pestrý a zajímavý program. Večer se pak můžete těšit na slavnostní ohně, táboráky, ale také na diskotéky, večerní hry či karneval a nechybí také správná noční hra. Z tábora odjedeš jako správný táborník a naučíš se základní tábornické znalosti - jak na šifry, uzly, busolu, zdravovědu, morseovku či jak přežít v přírodě. Velmi oblíbený je náš Survival, kdy děti 13+ vyráží s vedoucími na dvoudenní přežití v přírodě -1 noc pod širákem, kde můžou všechny naučené znalosti vyzkoušet v praxi.

Jde nám především o to, abychom dětem vytvořili zajímavý kousek prázdnin, který zažijí venku, v přírodě, s kamarády, hraním her a aktivně. Snažíme se program vytvářet tak aby je nejenom bavil, ale také mnoha věcí naučil. Třeba například i spolupráci, přátelství, vzájemné pomoci, důvěře, zodpovědnosti. A to se nám také daří. Každý rok děti vytvoří skvělou partu, kteří se rádi vídají i přes rok a nemůžou se dočkat dalšího ročníku.Tábor je pro nás srdeční záležitost a budeme rádi, když se k nám přidáš a zažiješ s námi úžasný kousek léta, letos na téma - MAFIE.

Sleduj náš FB a web a dozvíš se více informací, jak se přihlásit a tak :)

Těšíme se na tebe!

Parta vedoucích LEDET

Termín Kapacita Cena Cena/den
12. 08. - 25. 08. 2018(13 dní)
20 volných míst 4690 Kč 361 Přihláška

Podobné tábory

Herecký tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Divadelní
LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický

Program tábora

Rekreační středisko Hájenka se nachází v katastru obce Pohořelice, mezi obcemi Pohořelice a Komárov, poblíž města Zlín. Je situováno v příjemném a tichém prostředí, uprostřed lesa, samostatně stojící, stranou od civilizace. Základ tábora tvoří dvě budovy. V té první je umístěna kuchyně a jídelna s malým barem. Druhá budova je dvoupatrová. V prvním patře se nachází obrovský sál, který lze využít k programu v případě deště. V přízemí je podobná místnost vhodná například pro diskotéky. Ubytování dětí je v dřevěných chatkách. Je tu možnost ubytování v chatkách po 4, 5 a 7 dětech. Tábor je obklopen především smrkovými a bukovými lesy.

Další fotky

Video z tábora

Poloha

RS Hájenka Pohořelice GPS 48.9812 16.5245

Další z kategorie

...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Taneční tábor Náměšť
6590 Kč, Bez zaměření