• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz/udalost/slet-strasidel-v-merlinove-svete
Zážitkový

Slet strašidel v Merlinově světě

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 5-12
  • Místo konání: Stará vodárna

Ahoj všem rodičům a dětem!

Byl první máj, nejen lásky čas, ale také filipojakubská noc, kdy se přízraky a netvoři ze všech koutů a jeskyní sešli na kouzelných kopcích a kdy lidé pálili čarodějnice! Ale co na to čarodějnice a strašidla? Nechte své děti, aby to zjistily na víkendovce od 4. do 6. května! Během našeho výletu se převtělí do čarodějnic a čarodějů, vodníků a hejkalů (to především), vlkodlaků a upírů. Společně vymyslíme plán jak nejlépe v 21. století strašit lidi a důstojně žít jako strašidla.

To vše se odehraje na ideální znojemské základně, která nám nabízí hned několik hřišť na hraní oblíbených aktivit i skvělé místo na výlety nejen do Národního parku Podyjí, ale také do zábavního parku Merlinův dětský svět.(http://www.merlinskinderwelt.com/cs/).

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Další informace na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/slet-strasidel-v-merlinove-svete/doprava?reftab

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 05. - 06. 05. 2018(2 dní)
20 volných míst 1490 Kč 745 Přihláška

Podobné tábory

Avengers III. - Infinity War
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou
Harry Potter I.
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Během tematického programu se děti přestrojí za oblíbená strašidla a pohádkové postavy, budou strašit vedoucí a soutěžit v rozličných disciplínách. Součástí bude také party karneval a soutěž o nejkrásnější strašidlo, takže vás požádáme, kdybyste dětem přibalili libovolný vhodný kostým. Ovšem i na místě bude možnost namaskovat se a vytvořit si strašidelnou masku z papíru. Kromě tematických her nás bude čekat celá řada sportovních venkovních aktivit, abychom si naplno užili příchod jara. O vaše děti se postará kvalifikovaný početný personál vedoucích a praktikantů, kteří zajistí individuální přístup ke každému dítěti, a že vaše děti v pohodlí a bezpečí stráví krásný jarní víkend.

Další fotky

Doprava

Cena dopravy je zahrnuta v ceně. Sraz: pátek 4. května 2018 v 15.10 v Brně na ÚAN Zvonařka Návrat: neděle 6. května 2018 v 18.45 v Brně na ÚAN Zvonařka V případě, že chcete dovést děti na místo autem, přivážejte je nejdříve v 17.30 nejpozději pak v 18.00 k areálu Stará vodárna

Poloha

Stará vodárna GPS 48.8548 16.0409

Další z kategorie

...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou