• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz/udalost/slet-strasidel-v-merlinove-svete
Zážitkový

Slet strašidel v Merlinově světě

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 5-12
  • Místo konání: Stará vodárna

Ahoj všem rodičům a dětem!

Byl první máj, nejen lásky čas, ale také filipojakubská noc, kdy se přízraky a netvoři ze všech koutů a jeskyní sešli na kouzelných kopcích a kdy lidé pálili čarodějnice! Ale co na to čarodějnice a strašidla? Nechte své děti, aby to zjistily na víkendovce od 4. do 6. května! Během našeho výletu se převtělí do čarodějnic a čarodějů, vodníků a hejkalů (to především), vlkodlaků a upírů. Společně vymyslíme plán jak nejlépe v 21. století strašit lidi a důstojně žít jako strašidla.

To vše se odehraje na ideální znojemské základně, která nám nabízí hned několik hřišť na hraní oblíbených aktivit i skvělé místo na výlety nejen do Národního parku Podyjí, ale také do zábavního parku Merlinův dětský svět.(http://www.merlinskinderwelt.com/cs/).

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Další informace na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/slet-strasidel-v-merlinove-svete/doprava?reftab

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 05. - 06. 05. 2018(2 dní)
20 volných míst 1490 Kč 745 Přihláška

Podobné tábory

AIRSOFTOVÝ TÁBOR
  • 5190 Kč Army
Paintballový tábor Náměšť
  • 6590 Kč Paintballový
English in Action Bezdružice
  • 8490 Kč Jazykové

Program tábora

Během tematického programu se děti přestrojí za oblíbená strašidla a pohádkové postavy, budou strašit vedoucí a soutěžit v rozličných disciplínách. Součástí bude také party karneval a soutěž o nejkrásnější strašidlo, takže vás požádáme, kdybyste dětem přibalili libovolný vhodný kostým. Ovšem i na místě bude možnost namaskovat se a vytvořit si strašidelnou masku z papíru. Kromě tematických her nás bude čekat celá řada sportovních venkovních aktivit, abychom si naplno užili příchod jara. O vaše děti se postará kvalifikovaný početný personál vedoucích a praktikantů, kteří zajistí individuální přístup ke každému dítěti, a že vaše děti v pohodlí a bezpečí stráví krásný jarní víkend.

Další fotky

Doprava

Cena dopravy je zahrnuta v ceně. Sraz: pátek 4. května 2018 v 15.10 v Brně na ÚAN Zvonařka Návrat: neděle 6. května 2018 v 18.45 v Brně na ÚAN Zvonařka V případě, že chcete dovést děti na místo autem, přivážejte je nejdříve v 17.30 nejpozději pak v 18.00 k areálu Stará vodárna

Poloha

Stará vodárna GPS 48.8548 16.0409

Další z kategorie

...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
2950 Kč, Bez zaměření
...
Sportovní Tábor
4990 Kč, Sportovní
...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou