• Adresa: Vltavská 316, 252 07 Štěchovice, Praha - západ
  • Osoba: Jakub Čanda
  • Email: canda.jakub@seznam.cz
  • Telefon: 731417229
  • Web: http://profilis.cz/LT-2019/
S celotáborovou hrou

LT 2019 Mýty a legendy severu

  • Lokalita: Příbram, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 7-15
  • Místo konání: RS Věšín

Tábor pořádá spolek PROFILIS a proběhne v rekreačním středisku Věšín nedaleko Příbrami v krásné krajině brdských lesů. Ubytování je v prostorných čtyř až pěti lůžkových chatkách či pokojích (2x palanda). Ubytovací prostory mají své umyvadlo s teplou vodou a elektřinou. Dále jsou v objektu tři roky nově vybudované umývárky a wc, jídelna, restaurace se zastřešenou terasou, bazén, ohniště, klubovna, hřiště na volejbal, nohejbal a louka na fotbal. Stravování je zajištěno 5x denně. K zapůjčení mnoho sportovního vybavení.

Letos se děti vypraví do dob dávno zapomenutých v čase, které k nám budou promlouvat z hlubin minulosti. Do dob mýtů a legend, kdy ještě lidé věřili, že jejich říše není ve světě jediná. Některé z říší považovali za domov svých bohů, jiných se právem báli. Tyto země byly spojeny stromem světa a války již byly vybojovány. Říše smrtelníků byla často vystavena nebezpečí a uvrhnuta do područí ledu a temnoty. Lidé však této zkáze nikdy nečelili sami a vždy, když naděje téměř vyhasla, objevili se jejich ochránci - Bohové Severu. Ti ve své věčné říši Asgardu stojí jako maják naděje, osvětlují všechny říše a střeží ve světě klid a mír. Avšak bylo předpovězeno, že zlo se jednoho dne vrátí, uvrhne všechny říše do nové temnoty a konec světa se přiblíží ve veliké bitvě, která bude již navždy známá jako Ragnarok, Soumrak Bohů.

Naše tábory bývají vždy tématické, tzn. že se zcela podřizují celotáborové hře, které je pokaždé zaměřena na nějaké téma, letos je inspirované severskou mytologií s vikingy. Naše tábory vypadají jako jedno velké divadelní představení, také kvůli častým hraným scénkám ze strany táborových pracovníků a chození v kostýmech minimálně 1x denně (děti a vedoucí).

Termín Kapacita Cena Cena/den
13. 07. - 27. 07. 2019(14 dní)
56 volných míst 5500 Kč 393 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský
Herecký tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Divadelní
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
  • 5190 Kč Army

Program tábora

Tábory jsou koncipovány tak, aby děti měly co nejvíce zábavy, tzn. že máme vždy jednu hru na dopoledne, okolo 2 hodin, jednu hru na odpoledne, která trvá asi 3 hodiny a ještě bývá večerní program. Do toho jsou nástupy, scénky, polední klid, oddílové nástupy a programy a samozřejmě i osobní volno účastníků (děti). Hry jsou různé, a to jak venkovní ( sportovní, bojové, poznávací, běhací, vědomostní ), tak občas i ve vnitřních prostorách ( zejména vědomostní hry nebo v případě nepříznivého počasí ).

Další fotky

Doprava

Vlastním dopravním prostředkem
Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Šermířský tábor Náměšť
6590 Kč, Sportovní
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový