• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz
Jarní tábor

Dobrodružství s Raubířem Ralfem

  • Lokalita: Brno-město, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 5-14
  • Místo konání: Penzion U Výletů

Milí rodiče,

baví vaše děti počítačové hry, ale nechcete, aby trávily veškerý čas sezením u počítače? Na našem jarním táboře od 9. do 16. února 2019 zažijí jejich příběhy a herní mechanismy během akčních pohybových aktivit! V překrásném plně vybaveném penzionu na Vysočině, který nám poskytne nejen pohodlné ubytování, rozsáhlý okolní areál, ale i vlastní tělocvičnu, vytvoříme pro děti skutečný svět počítačových her, ve kterém prožijí dobrodružství se známou pohádkovou postavou Raubířem Ralfem. I děti se stanou počítačovými postavami, aby spojily své síly a zachránily virtuální realitu před zánikem. Užijí si příběhy těch nejznámějších současných her od Fortnite přes Minecraft, Angry Birds, Roblox, League of Legends a mnoho dalších.

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Více informací na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/dobrodruzstvi-s-raubirem-ralfem

Termín Kapacita Cena Cena/den
09. 02. - 16. 02. 2019(7 dní)
60 volných míst 3490 Kč 499 Přihláška

Podobné tábory

Pobytový NERF tábor 2024
  • 4550 Kč Bez zaměření
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
  • 4900 Kč Pobyt v přírodě a turistika
Harry Potter I.
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Tematický program se jednak inspiruje známou pohádkou Raubíř Ralf, jejíž ústřední postava bude děti celým příběhem provádět, jednak oblíbenými počítačovými hrami. Děti se stanou postavami jednotlivých her a budou každý den zažívat jiný příběh, ve kterém principy daných her přeneseme do skutečnosti tak, aby se děti staly součástí vlastního virtuálního světa. Vše bude realizováno za pomoci kvalitních kostýmů během výtvarných, pohybových i akčních aktivit vhodných i pro nejmenší děti. K našemu standardu také patří každodenní hraní oblíbených volnočasových her tak, aby každá minuta dne byla vyplněná plnohodnotnou aktivitou.

Doprava

Možnost využít naši autobusovou dopravu z Brna a zpět.

Poloha

Penzion U Výletů GPS 49.4401 16.143

Další z kategorie

...
Příměstské tábory Olmík - Olomouc
2499 Kč, Příměstský