• Adresa: Praha
  • Osoba: Vlaďka Křenková
  • Email: info@veselyprimestak.cz
  • Telefon: +420 774 964 331
  • Web: www.veselyprimestak.cz
Příměstský

Umělecké léto v Prádelně (6)

  • Lokalita: Hlavní město Praha, Praha
  • Doporučený věk: 6-12
  • Místo konání: Komunitní centrum Prádelna

Už aby tu bylo! Prádelna je naše nejoblíbenější teritorium a máme radost, že nám opět po roce otevře své brány. Za nimi se skrývá velkorysý prostor, který – jakmile je zaplněn dětmi, pulzuje smíchem a nečekanou kreativitou. A to stojí za všechnu tu námahu a několikaměsíční přípravy!

Pro děti chystáme multižánrový program, který kombinuje hlavní umělecké směry: HUDBU, TANEC, VÝTVARNÉ UMĚNÍ…

Cílem je, aby si měly šanci vyzkoušet různorodou paletu činností a zjistit, čemu se třeba (ve školním roce) budou chtít zabývat do větší hloubky.

HUDBA dětem otevírá nové obzory a zapojuje další smysly. Na děti čeká klavír, cimbál, kytara, flétny, Orffovy nástroje, spousta písniček, inspirativní melodie a hudební hry. Necháme volnost v utváření nových hudebních uskupení, duet, trií či kapel, tu a tam se objeví nějaká zajímavá muzikálová hvězda nebo třeba pěvecký sbor. Rozvíjíme schopnosti dětí, které už s hudbou zkušenosti mají a zároveň inspirujeme děti, které se s hudbou teprve blíže seznámí.

TANEC je přirozený pohyb, a tak ho i vnímáme. Naše lektorky přednostně volí styl a hudební předlohu dle přání dětí. Na tento ročník jsme si rovněž předsevzali, že bychom tuto část chtěli věnovat základům společenských tanců – takže děti čekají takové „mini taneční“ Smím prosit?

Učíme se i relaxovat, k čemuž je ideální dětská JÓGA. Taky pomůže svaly pěkně protáhnout a připravit na další tralala.

VÝTVARKA není zdaleka jenom o malování, ale o schopnosti dívat se kolem sebe a interpretovat co vidím při využití mnoha způsobů a technik. Je o poznávání různých netradičních materiálů – semínek, písku, sušených plodin, rýže, textilií a o kreativní recyklaci z toho, co v běžném životě považujeme za odpad. Děti navštíví i chráněnou papírovou dílnu Lemniskáta, kde si vyrobí vlastní sešit. Vyrábět se budou i šperky, dekorace a třeba kulisy na závěrečné představení.

Program doplní tematické výlety a samozřejmě i častý pobyt venku. Máme výhodu, že Prádelnu obklopuje velká zahrada a za rohem máme park Sacre Coeur.

Závěr týdne patří představení pro rodiče, což může být živá show nebo audiovizuální vernisáž podle toho, co si děti vyberou a připraví.

Termín Kapacita Cena Cena/den
19. 08. - 23. 08. 2019(4 dní)
25 volných míst 4900 Kč 1225 Přihláška

Podobné tábory

Avengers III. - Infinity War
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou
Tábor Hořičky
  • 8990 Kč Pobyt v přírodě
English in Action Bezdružice
  • 8490 Kč Jazykové

Program tábora

Pro děti chystáme multižánrový program, který kombinuje hlavní umělecké směry: HUDBU, TANEC, VÝTVARNÉ UMĚNÍ… Cílem je, aby si měly šanci vyzkoušet různorodou paletu činností a zjistit, čemu se třeba (ve školním roce) budou chtít zabývat do větší hloubky.

Další fotky

Poloha

Komunitní centrum Prádelna GPS 50.0748 14.4406