• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz
S celotáborovou hrou

Star Wars: Hledání mistra Jedi

  • Lokalita: Brno-venkov, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 5-14
  • Místo konání: Skautská základna kuřim

Milí rodiče,

těší se vaše děti na letní tábor Star Wars? Nabízíme jim příležitost, aby si začátek příběhu z předaleké galaxie užily již na jaře! Abychom v létě mohli z Vašich dětí vycvičit rytíře Jedi, musíme nejdříve v nedozírném množství vesmírných světů nalézt mistra Jedi Obi-Wan Kenobiho. Právě to bude úkolem všech, kteří se přihlásí na víkendovku od 22. do 24. března, kdy příběh ze světa Hvězdných válek započne!

Vaše děti čeká vesmírné dobrodružství, během kterého se potkají s věhlasnými postavami jako je Han Solo, Žvejkal nebo sám Obi-Wan Kenobi, po kterém pátrá také záhadná zločinecká organizace vedená dávným padouchem Darth Maulem... Jestli se během propracovaného příběhu podaří dětem mistra Jedi nalézt, se dozvíte jen v případě, že se setkáme na nástupišti kosmické stanice v Brně na Hlavním nádraží 22. března. Děti čeká nejen cesta dalekým vesmírem, ale také návštěva aquaparku v Kuřimi!

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Více informací na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/star-wars-hledani-mistra-jedi

Termín Kapacita Cena Cena/den
22. 03. - 24. 03. 2019(2 dní)
30 volných míst 1390 Kč 695 Přihláška

Podobné tábory

LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický
Sportovní Tábor
  • 4990 Kč Sportovní
Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Tematický program děti uvede do naší etapové hry Star Wars, která bude pokračovat na letním táboře. Krátká víkendová akce je tak rovněž vhodnou příležitostí, aby si pobyt bez rodičů vyzkoušely i děti, které s ním dosud nemají zkušenosti. Během programu nabitého akcí v krásné přírodě budou děti nejen plnit tematické úkoly, které je provedou napříč galaxií, aby objevily mistra Jedi dříve než jeho nepřátelé, ale také budou sbírat originální herní kartičky Star Wars. Příběh vymyšlený speciálně pro tuto akci poskytne napětí a děj, který děti vtáhne do dobrodružství jejich oblíbeného fantazijního světa. Kromě toho sobotní odpoledne strávíme v místním aquaparku.

Doprava

Sraz společná doprava: 22. března 2019 v 16:35 v Brně na Hlavním vlakovém nádraží Návrat společná doprava: 24. března 2019 v 18:06 v Brně na Hlavním vlakovém nádraží Sraz vlastní doprava: 22. března 2019 v 18:00 na základně v Kuřimi Návrat vlastní doprava: 24. března 2019 v 16:00 na základně v Kuřimi

Poloha

Skautská základna kuřim GPS 49.3069 16.5378

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Klasický tábor Náměšť
6590 Kč, S celotáborovou hrou
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský