• Osoba: Lenka Kocáková, DiS.
  • Email: tabordetiadivadlo@gmail.com
  • Telefon: 722207545
  • Web: www.detiadivadlo.cz
Divadelní

Loutkově – herecký letní, příměstský tábor PRAHA

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 3-15
  • Místo konání: Mateřská škola Činelky s.r.o. Mladějovská 33/358 Praha 9 – Kbely – Každý den budeme děti vyzvedávat, a poté vracet na domluvené místo – Metro Muzeum, sraz “u koně”.

Tábor si bere za cíl seznámit děti s loutkovým divadlem. Pozornost dětí bude zaměřená na různé druhý loutek. Chceme dětem na táboře zprostředkovat setkání s různými uměleckými složkami, které budou součástí procesu vytváření závěrečného, pátečního představení.

– Výtvarná část: práce a funkčnosti při výrobě své loutky.

– Práce s dramatickým textem – chceme děti přiblížit i k tomu, jak je důležité ovládat dvě věci najednou – vést loutku a ještě do toho i mluvit své repliky. Děti se na táboře budou učit vodit různé druhy loutek, oživí různé předměty, uvědomí si charakter postav a pokusí se, ji vyjádřit vhodným pohybem, mluvou… Vzdělávání bude probíhat formou her. Každá cílená výuka je mozaikou rychle se střídajících aktivit, které jsou pro děti zajímavé.

Termín Kapacita Cena Cena/den
08. 07. - 12. 07. 2019(4 dní)
12 volných míst 2599 Kč 650 Přihláška

Podobné tábory

Robin Hood
  • 4600 Kč Adrenalinový
Mediální tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Fotografické

Program tábora

Dopolední program Děti se budou pomocí her vzdělávat v základních principech loutkového divadla. Také si budeme rozšiřovat obzory v hudební a výtvarné části. Loutková část bude zahrnovat hry z různými loutkami, poznávat tvorbu textu, práci s hlasem, improvizaci, rozvoj fantazie, schopnost vlastní komunikace, práci s dramatickým textem… V části výtvarné si děti budou vytvářet své vlastní loutky. Budou se učit vyrobit loutku tak, aby technicky fungovala. Toto bude každý den příprava na další loutkovou a výtvarnou práci, tedy práci na závěrečné představení. Odpolední program Děti budou odpočívat u pohádky, kterou jim bude předčítat lektor. Poté se děti rozpohybují a vrhnou se do prác

Doprava

Pokud rodiče, nemůžou dovést dítě přímo na adresu konání tábora,vyzvedáváme děti na metru Muzeum,, u koně,, - společně pak jedeme na místo konání tábora.
Zaměření tábora

Další z kategorie

...
Divadelní Tábor Náměšť
6590 Kč, Divadelní
...
Herecký tábor Ambrozia 2024
5490 Kč, Divadelní
...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Hudební tábor Letní muzikál
5490 Kč, Hudební
...
Asterix a Obelix: Mise Horní Kruty 2024
5900 Kč, Bez zaměření
...
2 týdenní TRADIČNÍ VÍCEAKTIVITOVÝ tábor, 4. běh
8500 Kč, Pobyt v přírodě a turistika