• Adresa: Nové sady 988/2
  • Osoba: Milan Šimo
  • Email: info@volnycasdeti.cz
  • Telefon: 702303254
  • Web: http://volnycasdeti.cz/udalost/pridej-se-k-spider-manovi
S celotáborovou hrou

Přidej se k Spider-Manovi!

  • Lokalita: Brno-město, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 10-12
  • Místo konání: Rekreační centrum Palánek

Milí rodiče,

máte doma malého Spider-Mana nebo Spider-Woman? Přišel jejich čas, aby ukázali své superschopnosti! Od 10. do 12. května se všichni Spider-Mani ze všech koutů vesmíru a paralelních světů sejdou, aby se během akčních her utkali s ostatními superhrdiny, které posedla záhadná temná síla. Dokážou zvítězit proti Batmanovi, Thorovi, Iron-Manovi a mnoha dalším?

To se dozvíme, když se potkáme v rekreačním centru, které je součásti zámku ve Ždánicích v dojezdové vzdálenosti od Brna. Zde děti najdou nejen fantazijní svět, ve kterém si díky příběhovým hrám a profesionálním kostýmům užijí vše, co je baví na Spider-Manovi, ale také pohodlné ubytování v pokojích s postelemi, kde nám rozlehlý zámecký park, posezení s táborákem a okolní krásná příroda poskytnou prostředí pro všechny oblíbené hry.

Máte někdy pocit, že vám dítě doma v kostýmu Spider-Mana začne lézt po stropě? Pošlete ho s námi a my mu k tomu dáme prostor! A domů kromě spousty zážitků přiveze i vlastnoručně vyrobenou spidermanovskou masku!

Proč k nám?

+ Nejen letní a jarní tábory (https://volnycasdeti.cz/tabory), ale i pravidelné víkendové akce (https://volnycasdeti.cz/archiv).

+ Pokaždé akce s jiným originálním tématem (https://volnycasdeti.cz/archiv), které si děti zamilují.

+ Propracované příběhové hry, do kterých děti vtáhneme: piráti, mimozemšťané, pokémoni, Želvy Ninja a mnoho dalšího.

+ Vedoucí a praktikanti (https://volnycasdeti.cz/vedouci-a-lektori), pro které jsou spokojené a zabavené děti na prvním místě.

+ Vlastní originální pohádky (https://volnycasdeti.cz/e-booky-pro-deti-ke-stazeni-zdarma), které čteme před spaním.

+ Vlastní společenské a karetní hry (https://volnycasdeti.cz/blog/nase-stolni-hry) vytvořené pro danou tematiku.

+ Lokality (https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid1jmwE9FyvOz7SUYSR8EeSFxzJgCKCbIK8) v krásné přírodě, v kulturně hodnotných městech, návštěvy různorodých atrakcí.

+ Přehledné webové stránky (https://volnycasdeti.cz/) s intuitivním ovládáním pro snadné přihlášení dítěte na konkrétní akci.

+ Aktivní facebooková stránka: (https://www.facebook.com/volnycasdeti/), na které vás informujeme nejen o našich akcích, ale také o různorodých aktivitách pro děti.

+ Spokojenost a radost dětí, které vytvářejí kolektiv (https://volnycasdeti.cz/fotky), který se na našich akcích pravidelně po celý rok potkává a stále se rozrůstá.

+ Jsme vždy připraveni obratem zodpovídat vaše dotazy (https://volnycasdeti.cz/kontakty), snažíme se vycházet rodičům vstříc, aby s námi chtěli spolupracovat dlouhodobě.

Více informací na našich webových stránkách:

https://volnycasdeti.cz/udalost/ztraceni-v-jurskem-svete

Termín Kapacita Cena Cena/den
10. 05. - 12. 05. 2019(2 dní)
20 volných míst 1490 Kč 745 Přihláška

Podobné tábory

Sportovní Tábor
  • 4990 Kč Sportovní
Paintballový tábor Bezdružice
  • 6290 Kč Paintballový
Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský

Program tábora

Tematický program zavede děti do jejich vlastního Jurského světa, kde se dozví vše, co náhodou ještě nevědí, o dinosaurech a během akčních a dobrodružných her budou společně čestně soupeřit v soutěžích, během kterých budou také sbírat dinosauří kartičky a snažit se Jurský svět zachránit. Program kombinuje dinosauří svět se známou televizní hrou Survivor, díky čemuž děti poznají celou řadu různorodých sportovních i akčních aktivit, doplněných o vycházky do krásné přírody Národního parku Podyjí a návštěvy koupaliště s tobogánem.

Doprava

Možnost autobusové dopravy z Brna

Poloha

Rekreační centrum Palánek GPS 49.0644 17.0239

Další z kategorie

...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Koňský tábor v Náměšti
8990 Kč, Koňský
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Turistický tábor v Krkonoších
6290 Kč, Turistika
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou