• Adresa: Bořivojova 878/35, 130 00 Praha 3
  • Osoba: Marcel Huňka
  • Email: rezervace@marimar.cz
  • Telefon: +420 603 552 628
  • Web: www.marimar.cz/tabory/camp-for-all-sport-fun
Adrenalinový

CAMP FOR ALL SPORT FUN

  • Lokalita: Bruntál, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 8-17
  • Místo konání: hotel Neptun, Jeseníky

CAMP FOR ALL SPORT FUN

je ideální tábor pro všechny milovníky sportu a pohybu. Co na něm zažiješ? Sporty typické i netypické. Po celý týden tě budou vést zkušení instruktoři a trenéřikteří budou ve všem s tebou a zároveň nezkazí žádnou zábavu - ta nás bude provázet jak při sportech, tak při večerních zábavách. Určitě také nepřijdeš o tradiční táborové aktivity - táborák, noční bojovku a skvělou závěrečnou diskotéku! Tak neváhej a přidej se k nám!

V ceně

Ubytování v horském hotelu Neptun, Jeseníky, plná penze, zdravotník, sportovní a zábavné aktivity pro všechny, odměny, diplomy a další.

Stravování

Stravování probíhá formou plné penze 5 x denně a zahrnuje snídani (švédský stůl), oběd, večeři, dvě svačiny a pitný režim po celý den (čaj nebo šťáva). Jídelníček je pečlivě sestaven tak, aby vyhovoval normám školního stravování. Všechna jídla jsou z čerstvých surovin. Snažíme se, aby jídla byla pestrá, zdravá a aby dětem chutnala. Po předchozí domluvě je možno zabezpečit bezmléčnou i bezlepkovou dietu. Tábory jsou nahlášeny dle směrnic na krajskou hygienickou stanici.

Zdravotní péče

Trvalá přítomnost kvalifikovaného táborového zdravotníka po celou dobu pobytu. V budově je vyhrazena ošetřovna a pokoj pro nemocné děti. Lékárnička je vybavená léky a zdravotním materiálem dle příslušné vyhlášky. K dispozici máme osobní automobil pro případný odvoz dítěte k lékaři.

Přihláška

Vyplněnou poslat poštou nebo e-mailem na rezervace@marimar.cz Nezapomeňte uvést na sebe telefonní kontakt a e-mailovou adresu. Uzávěrka přihlášek je 15.06.2020 a uzávěrka plateb 30.06.2020.

Termín Kapacita Cena Cena/den
02. 08. - 08. 08. 2020(6 dní)
23 volných míst 3900 Kč 650 Přihláška

Podobné tábory

Taneční tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Taneční
Robin Hood
  • 4600 Kč Adrenalinový

Program tábora

CAMP FOR ALL SPORT FUN je ideální tábor pro všechny milovníky sportu a pohybu. Co na něm zažiješ? Sporty typické i netypické. Po celý týden tě budou vést zkušení instruktoři a trenéři, kteří budou ve všem s tebou a zároveň nezkazí žádnou zábavu - ta nás bude provázet jak při sportech, tak při večerních zábavách. Určitě také nepřijdeš o tradiční táborové aktivity - táborák, noční bojovku a skvělou závěrečnou diskotéku! Tak neváhej a přidej se k nám!

Další fotky

Doprava

JEN DO 10.07.2020NABÍDKA autobusové dopravy na SPORTOVNÍTÁBOR s možností přistoupení: ZLÍN, BRNO, OLOMOUC, NOVÝ JIČÍN, FRÝDEK-MÍSTEK, OSTRAVA, OPAVA

Poloha

hotel Neptun, Jeseníky GPS 50.0277 17.3125

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
SPORTOVNÍ TÁBOR PRO KLUKY
5090 Kč, Sportovní
...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový