Hodnocení: ZOO Ostrava

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V ZOO OSTRAVA - BIG JUMBO. KAŽDÉ DÍTĚ OBDRŽÍ ROČNÍ PERMANENTKU DO ZOO! Tábor pořádáme již jedenáctý rok! Letos nás čeká ještě více her, poznání a dobrodružství. Malí cestovatelé se zúčastní expedice s bohatým, téměř detektivním programem. Děti čekají závody, soutěže, akční i pohodové hry. Poznávání zvěře podle zvuku apod. Poznají život zvířat a smysl jejich ochrany. A především skvělou partu a spousta legrace!


Pořadatel tohoto tábora: BIG JUMBO s.r.o. »»

Profil táboru ZOO Ostrava »»

Ohodnotit tábor

Celkové hodnocení tohoto tábora

Strava 90 %
Ubytování 30 %
Program 90 %
Vedoucí 100 %
Adekvátní cena 80 %

78%

Tábor doporučuje celkem 100% dětí.   Naopak 0% dětí by účast nedoporučovalo.


Jednotlivá hodnocení která tábor získal

Tábor: ZOO Ostrava
Hodnotil: Michaela K********, 18.1.2014
DOPORUČUJI     80%

Velmi pozitivní dojem kazí jen ne pro každého akceptovatelná cena - při dvou dětech je to pro rodiče skutečně moc. Ale asi má své opodstatnění díky aktraktivitě a poptávce:-)Výhodou by byl věrnostní program nebo zvýhodněná cena pro sourozence. Ale cena je jediná výhrada, jinak vše perfektní a mohu jedině doporučit!

  • Atraktivní program.
  • Relativně vysoká cena pro 5 dnů bez ubytování.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena

Tábor: ZOO Ostrava
Hodnotil: Kateřina R*********, 22.7.2013
DOPORUČUJI     76%

Tábor je velice pěkný a děti jsou nadšeny. Každé ráno se těšili, že pojedou do ZOO. Příští rok chtějí jít znovu, což je nejlepší hodnocení.

  • Zajímavý program pro děti, hodně aktivní.
  • Málo času u zvířátek dle dětí.
Strava
Ubytování
Program
Vedoucí
Cena


Podobné tábory

Podporují nás

 
TANEČNÍ TÁBOR
Zaměření: Taneční
Začátek: 29. 06. 2019
Pořadatel: Marcela Jelínk…
3790 KčDetail
 
 
Cesta po Evropě - …
Zaměření: Tábor u moře
Začátek: 14. 08. 2019
Pořadatel: CK Sindibád
18570 KčDetail
 
Další Tábory

Táborová inzerce

HLEDÁME ZDRAVOTNICI NA DĚTSKÝ TÁBOR NA OKRAJI LIBERCE V TERMÍNU OD 30.6. DO 13.7.2019 O TÁBORU - tábor pořádá odborová organizace společnosti Precio…
HLEDÁ SE KUCHAŘ/KA - malý tábor - solidně vybavená kuchyně - super děti i vedoucí - vlastní pokoj s koupelnou a WC - 10 000,- odměna na DPP Pro náš m…
Krásný den, poptávám brigádu PRAKTIKANTKY NA PŘÍMĚSTSKÉM TABOŘE V PRAZE (již jsem praxi vykonávala). Děkuji za nabídky :) Blanka Kocandová
Krásný den, poptávám brigádu PRAKTIKANTKY NA PŘÍMĚSTSKÉM TABOŘE V PRAZE (již jsem praxi vykonávala). Děkuji za nabídky :) Blanka Kocandová
Další inzerce

Aktuality

Miroslav Charvát 5.3.2019 10:48
K našemu táboru http://www.taboreni.cz/tabor/4044/S-Mirou-na-kole.html i webové stránky. Nyní nás najdete i tam. (Zde čekáme na schválení)
Miroslav Charvát 19.2.2019 13:44
Máme akci- pro první tři účastníky, kteří zaplatí zálohu na cyklo-tábor S Mírou na Kole (cyklotabor.7x.cz) dostane slevu na diplatek 500kč. Platí pro každý turnus, tedy pro celkem 6 dětí.
Miroslav Charvát 18.2.2019 10:15
Pomalu se nám začíná plnit náš cyklo-turistický tábor. Kdo si chce zajistit ještě své místo, pospěšte si... Prázdniny se kvapem blíží..
CentrumDeti.cz 23.1.2019 00:38
Záchranářský tábor je už beznadějně naplněn, na dalších zbývají poslední místa.
Veselý Příměšťák 20.6.2018 09:21
Tanečky v Praze! Přihlaste dítka na taneční tábor. Ještě nám pár tanečnic a tanečníků schází! :)
Volný čas dětí, z.s. 8.6.2018 12:27
Uvolnilo se nám jedno volné místo na našem Supertáboře pro superhrdiny! Kdo marně hledá volné místo pro své dítě, podívejte se zde: http://včd.eu/supertabor. :)
Veselý Příměšťák 11.5.2018 13:27
Nemohli jsme nezavítat na 24. knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha, když tam vystavuje naše milá Raketa svoji tvorbu. Její otec, Joachim Dvorak, věnuje všem dětem na turnusech Veselý Příměšťák 2018, úžasnou knihu Doktor Racek -- Cesta kolem světa za 31 písmen.
CentrumDeti.cz 16.4.2018 15:34
Rozhodli jsme se uspořádat tábor se záchranářskou tématikou! Určitě zvažte, zda toto není pro vás tou správnou volbou na léto.
CentrumDeti.cz 6.3.2018 22:29
Hudební tábor je plně obsazen, na modelingovém táboře máme poslední volná místa!
Veselý Příměšťák 1.6.2017 08:40
DEN DĚTÍ! Speciální akce: 10 sleva na tábor. :) Stačí do přihlášky vyplnit MILUJISVEDITE10