• Osoba: Libor Zámecký
  • Email: libor@4camps.cz
  • Telefon: 724080221

Hledáme zdravotníka

  • Cena: 0
  • Doprava:
  • Platí do: 2021-04-30 00:00:00
  • Typ: nabídka

Tábory 4CAMPS mají devítiletou tradici a spojují to nejlepší z online a offline světa. Přinášíme dětem to nejlepší z online zábavy ve spojení se sportem, pohybem a tradičními táborovými aktivitami.

Vycházíme nejen z požadavků dnešních dětí, ale hlavně z toho, co je pro jejich rozvoj v dnešní době nejdůležitější. Umožňujeme jim zdokonalovat se v jejich koníčcích, otevíráme jim nové obzory virtuálního světa a zábavnou a nenásilnou formou je přivádíme zpět do přírody.

I když se to na první pohled může zdát, tak tábory 4CAMPS nejsou jen o hraní počítačových her nebo YouTuberech, které na nich děti mohou potkat. Spojujeme trendy moderní doby v balík skvělých zážitků.

Náš spolek patří k lídrům v oblasti aktivní zábavy pro dnešní děti a mládež. Námi pořádané tábory a akce mají za úkol propojit moderní zábavu a tu spojit s tradičními táborovými aktivitami, při kterých budou interagovat se svými vrstevníky. Naučí se tak komunikovat v online i v offline světě. Naše unikátní programy jsou spojnicí v rozdílech mezi generacemi. Děti se přesvědčí, že zábava nekončí u monitorů a že i skutečný svět je zajímavý.

Hledáme zdravotníka do areálu Dvůr Králové na sezónu 2021.

Požadujeme: Kvalifikaci umožňující výkon zdravotníka na zotavovacích akcích, věk nad 18 let, příjemné vystupování.

Uvítáme: zkušenost z letních táborů nebo podobných akcí.

Nabízíme: stravu a ubytování po celé konání tábora i při předtáborovém soustředění, plně vybavenou marodku a lékárničku, zkušenosti v oboru v kolektivu mladých lidí, kteří mají rádi svou práci a jsou otevřeni moderním přístupům k letním táborům, finanční ohodnocení.