• Adresa: Rudolfovská 45
  • Osoba: Ing. Stanislav Šimášek
  • Email: info@velkeskaliny.cz
  • Telefon: 777 132 640
  • Web: http://www.velkeskaliny.cz

1K Design s.r.o.

Letní dětský tábor Velké Skaliny se může pyšnit dlouholetou tradicí. Dětský tábor v malebném prostředí Novohradských hor se těší velké oblíbenosti již řadu let. Spousta dětí se k nám vrací z důvodu perfektně připravených celotáborových her, které mají vždy nějaké atraktivní téma. Celotáborové hry se připravují s velkým předstihem vedoucími, kteří uplatňují již letité zkušenosti s organizací a s prácí na letních dětských táborech. Letní dětský tábor probíhá celé dva měsíce prázdnin. Vždy po 14 dnech se mění jednotlivý běh. Každý jednotlivý běh se pyšní svou celotáborovou hru.

Tábory

Podobné organizace

...
Oblastní spolek Českého červeného kříže Plzeň
Český červený kříž v Plzni školí první pomoc dospělé i děti, pořádá volnočasové aktivity pro děti, rodiny a seniory, oceňuje dárce krve, provozuje Ošacovací středisko pro sociálně slabé, a pořádá osvětové akce v komunitním centru.
...
MARiMAR s.r.o.
Hlavní náplní cestovní kanceláře MARiMAR je organizace dětí a jejich volného času, zimních a letních akcí jak pro děti od 0-7 let (pobyty pro rodiče s malými dětmi) i 8-17 let (dětské tábory), tak i pro dospělé.