• Adresa: Okružní 5430, Zlín
  • Osoba: František Horsák
  • Email: tabory.skmzlin@gmail.com
  • Telefon: 577 243 009
  • Web: http://zlin.sdb.cz/skm-zlin/prazdninove-tabory/o-taborech/

Salesiánský klub mládeže Zlín

Klub pro děti a mládež - Salesiánský klub mládeže Zlín

Hlavním cílem naší služby je pomáhat mladým a doprovázet je v náročném období jejich života.

V Kubu dětí a mládeže nabízíme také:

Trávení volného času

Můžeš tady trávit svůj volný čas, sejít se s kamarády nebo tu najít nové. Můžeš si tu zahrát spoustu her s kamarády, pracovníky nebo i sám. Pokud máš rád sport, je ti k dispozici fotbalové hřiště, basket, atd. Pokud budeš chtít, můžeš tady jen nerušeně relaxovat, psát úkoly do školy, pokecat s někým a v neposlední řadě si dát něco dobrého k jídlu nebo k pití v baru.

Pomoc se školou

Pokud plaveš v nějakém předmětu ve škole a jsou z toho akorát maléry ve škole i doma, nezoufej! Můžeme ti vysvětlit to, čemu nerozumíš, případně zajistit dlouhodobé doučování, aby ses podobných problémů a starostí zbavil.

Odbornou pomoc

Občas je potřeba vyřešit něco, co se nevyřeší za jeden den, ale chce to čas. K tomu jsou zde odborní pracovníci, se kterými se můžeš do řešení dlouhodobých i krátkodobých problémů pustit. Nevyřeší problém za tebe, ale díky svým zkušenostem a znalostem ti můžou pomoct se v problému správně zorientovat a následně spolu s tebou hledat jeho řešení.

O našich letních táborech V krajině Vizovických vrchů pořádáme tábory v originální středověké atmosféře. Stanové město tvoří celkem 11 stanů pro ubytování, kuchyň, velký rytířský stan jako jídelna a další. Prázdninové tábory pořádáme od roku 1997 a za tu dobu na našich tábořištích prošlo několik stovek táborníků, mnohdy i vícekrát za sebou. Často se také z bývalých účastníků táborů stávají noví vedoucí. Každý turnus vede kvalifikovaný vedoucí táborů a je přítomen také zdravotník zotavovacích akcí, který absolvoval odpovídající kurs. Několik důvodů, proč Vašeho potomka přihlásit právě na náš letní tábor: 1) Dvacet táborníků je ideální počet pro seznámení se. Všichni zúčastnění se tak mohou poznat a v kamarádské atmosféře prožít celý pobyt. 2) Romantika ve stanech, pro dnešní generaci již vzácná možnost spaní ve stanu, navíc středověkém. 3) Táborníci mají služby, pomáhají s vařením, starají se o dostatek dřeva a podobně. Považujeme to za důležitý výchovný prvek našich táborů. Jen si to představte - děti po návratu domů budou moci pomáhat rodičům v kuchyni ) 4) Originální středověké prostředí, tedy žádné chalupy, penziony a jiné moderní ubytování. 5) Podívejte se také do naší táborové fotogalerie. Nejlépe tak poznáte táborovou náladu. Fotky z roku 2014 jsou TADY, z roku 2013 ZDE.

Tábory

Středověký tábor pro děti

Letní tábory pro děti pořádáme už od roku 1997 a za tu dobu s námi prožily stovky dětí různá dobrodružství ve středověkém stylu.

3000 Kč

Podobné organizace

...
CK Sluníčko
Ani se nám nechce věřit, ale je to už 18 roků, co jsme zorganizovali náš první letní tábor.
...
Jitřenka Bučovice z.s.
Nezisková organizace Jitřenka Bučovice vznikla v roce 2004 a navazuje na organizaci Jitřenka.
...
Zámecký statek
Jsme nezisková organizace, působící na Vysočině.