• Adresa: Výtvarný ateliér Balbínova 28, Praha 2, 120 00
  • Osoba: Ing. arch. Nina Mainerová
  • Email: info@malovanikresleni.cz
  • Telefon: 777422022
  • Web: www.malovanikresleni.cz

Malování kreslení, z.s.

Jsme nezisková organizace Malování a kreslení, z.s., která provozuje od roku 2010 výuku výtvarného umění v celé jeho šíři... Jsme skupinou výtvarných nadšenců, jejímž cílem je poskytovat výuku dětem, mládeži, dospělým a seniorům. V našem atelieru vítáme všechny zájemce o výuku kreslení, malování a dalších výtvarných technik. Přijímáme studenty od dětí školního věku až po návštěvníky kurzů kreslení a malování pro dospělé a seniory. Každý týden navštěvuje naši školu zhruba 750 - 800 studentů. Náplň kurzů malby a kresby je individuálně přizpůsobována. Kurzy jsou vedeny akademickými malíři, sochaři, designery a architekty.

V rámci kurzů je možné svoji činnost zaměřit od relaxační až po intenzivní výtvarnou průpravu na přijímací zkoušky na střední a vysoké školy.

Výuka probíhá ve výtvarných atelierech v Praze, v Brně a v Plzni ve formě pravidelných dvouhodinových kurzů nebo formou vícedenních workshopů a seminářů.

Složení našeho pedagogického týmu nabízí také přípravu na přijímací zkoušky školy architektury (FA ČVUT Praha, VŠUP Praha, AVU Praha, FA VUT Brno, FA Liberec) a designu (AVU Praha, VŠUP Praha).

Pro naše žáky nabízíme rozmanité kurzy od klasické kresby a malby, malování v plenéru, kurz olejomalby, akvarel, figurální kresbu, večerní kreslení, přes malování na hedvábí, počítačovou grafiku, po scenaristiku, scenografii a základy filmování...

Na setkání se těší celý tým a Ing. arch. Nina Mainerová!

Více zde: http://www.malovanikresleni.cz/o-nas/

Tábory

Letní malířský plenér

Malířský plenér na Sázavě - spojení malování, jógy a přednášek v krásné přírodě u řeky Sázavy Jste trochu unavení, bez inspirace a nových podnětů.

4750 Kč
Letní dětský malířský tábor

Prázdninový malířský tábor je určen pro děti (od 8 do 15 let), hlavním naším cílem je smysluplně si užít prázdninový čas v krásném místě u řeky Sázavy s dlouholetou tradicí pořádání dětských táborů.

4750 Kč
Letní malířský plenér pro děti

Prázdninový malířský příměstský plenér je určen pro děti od 5 let a mládež.

4750 Kč
Výtvarný příměstský tábor

Adresa: Balbínova 28, Praha 2 (uvidíte nás krásně hnedka z ulice) Info: Rozlehlý výtvarný ateliér leží v klidné části Vinohrad, kousek od metra C Muzeum, v blízkosti Riegrových sadů.

4750 Kč

Podobné organizace

...
BUNKRÁK, z.s.
Jsme zapsaný spolek sdužující partu kamarádů, kteří mají rádi přírodu, vandrování a airsoft.
...
Lukafarm- Lucie Hamarčáková
Náš tábor je rodinného typu.
...
Tojstoráci
Hlavní činnosti organizace je pořádání volnočasových aktivit pro děti a mládež.