• Adresa: Vladislava Vančury 616/18, Hlučín 748 01
  • Osoba: Jakub Řeháček
  • Email: jakub.rehacek@gmail.com, T.Hofrichter@seznam.cz
  • Web: http://taboryhlucinsko.cz/

Tábory Hlučínsko

Tábory Hlučínsko, z.s. jsou spolek dobrovolníků z Ostravska a Hlučínska, kteří navazují na již bezmála 20ti letou tradici pořádání letních i zimních stanových táborů.

Spolek Tábory Hlučínsko navazuje na více než 20ti-letou tradici pořádání letních křesťanských stanových táborů pro děti z Hlučínska a Ostravska. Tábory pořádáme pod patronátem Diecézní Charity Ostravsko-Opavské, Střediskem humanitární pomoci. Naši vedoucí jsou dobrovolníci, kteří se účastnili táborů jako děti a dnes chtějí pokračovat v tradici letních stanových táborů. Dodnes se snažíme vybírat si z našich účastníků vhodné vedoucí. Pořádáme letní stanový tábor (týdenní), potáborový sraz (jeden den s hrami) a nově také zimní tábory (víkendová akce na horách). Našim cílem je rozvíjet s dětmi tábornické dovednosti, vychovávat v duchu fair play, prohlubovat křesťanské hodnoty a morálku, učit se být šetrný k přrodě a nebát se nepohody. Součástí tábora jsou modlitby před jídlem a mše svatá.

Tábory

Tábory Hlučínsko

Spolek Tábory Hlučínsko navazuje na více než 20ti-letou tradici pořádání letních křesťanských stanových táborů pro děti NEJEN z Hlučínska a Ostravska.

2500 Kč
Tábory Hlučínsko

Již tradiční jarní tábor v Hodoňovicích u Frýdku-Místku, který slouží jako ochutnávka a seznamovací výlet před táborem letním.

600 Kč

Podobné organizace

...
Jezdecký klub U Juráška, z.s.
Již od roku 2004 v průběhu školního roku organizujeme dětský kroužek a soustředění a o prázdninách letní pobytové tábory.
...
188. pionýrská skupina T.O.Bobříci
Skupina s 25 let dlouhou historií.