• Osoba: Markéta Skácelová
  • Email: corazoncentrum@gmail.com
  • Web: http://corazon-os.cz/

Corazon z.ú.

Corazon je nezisková organizace, která se zabývá environmentálním vzděláváním dětí i dospělých. Při naší práci je důležitý kontakt s přírodou a zvířaty.

Jsme občanské sdružení, které buduje netradiční místo v přírodě, pro setkávání lidí, koní a zvířat vůbec. Naše aktivity jsou otevřeny všem, kteří mají nebo hledají vztah k přírodě, zvířatům i sobě samému. Naším cílem je, aby programy s koňmi přinášely radost, vlastní sebepoznání, rozvoj a byly pro všechny zdrojem nových znalostí i dovedností, které přispějí k hlubšímu pochopení principu spolupráce a komunikace. Věříme, že koně dokáží probudit naše srdce, objevit sama sebe a najít odvahu k práci na sobě. Název našeho sdružení je Corazon, což ve španělštině znamená srdce. Je to proto, že Španělé mají pro koně důležité místo a to i v dnešní moderní době. Udržují tradice a ví, že koně naše životy dokáží neuvěřitelně obohatit.

Tábory

Tajemství Corazonu

Příměstské tábory s koňmi a dalšími domácími zvířaty.

1500 Kč
Velké putování malého semínka

Přijeďte s námi prožít podzimní prázdniny se semínkem Jasánkem.

1050 Kč
Hrátky se zvířátky

Tábor je určen všem dětem a jejich rodičům, kteří rádi tráví čas v přírodě, mají rádi zvířata, zábavu a chtějí čas strávený spolu obohatit o nové neobyčejné zážitky.

1050 Kč
Skřítek a jeho svět

Tábor je určen všem dětem a jejich rodičům, kteří rádi tráví čas v přírodě, mají rádi zvířata, zábavu a chtějí čas strávený spolu obohatit o nové neobyčejné zážitky.

1050 Kč
Tábor s koňmi a poníky

Tábor je určen všem milovníkům koní, kteří se chtějí dovědět víc o jejich potřebách, chování, myšlení, … Čeká vás: jízda a péče o poníky hry z intuitivní pedagogiky užívání si přírody cvičení na rozvoj rovnováhy koordinace, komunikace poznávání rostlin, stromů a našich zvířat.

2250 Kč
Bambi na statku

Bambi je hravý poník.

1850 Kč
Detektiv Charlie zasahuje

Zdá se, že Charlie je na Corazonu nenápadný poník.

1850 Kč
Trosečníci

Ztroskotaná loď, spousta trosečníků a na první pohled opuštěný ostrov.

1850 Kč

Podobné organizace

...
Zážitkové tábory z.s.
Jsme nezisková společnost, založena dobrovolníky, kteří leta působili na dětských letních táborech a volnočasových aktivitách.
...
Dětská agentura
Kolektiv Dětské agentury organizuje pro děti a mládež zábavné akce a programy.
...
Mandragora z.s.
Jsme spolek Mandragora a již 23 let pořádáme úžasné letní stanové tábory pro děti ve věku 6-16 let.