• Adresa: Jaurisova 1500/21, 140 00 Praha 4
  • Osoba: Rizan Badalli
  • Email: info@pratelehor.cz
  • Web: www.pratelehor.cz

Spolek přátel našich hor

Jak již název napovídá, jsme spolkem (dříve občanské sdružení) sdružujícím občany z různých koutů naší země, jimž není lhostejný osud našich hor, jejich krásné přírody, krajinného rázu včetně původních staveb, horských stezek.

Hlavním posláním či cílem spolku je především ochrana přírody - ochrana životního prostředí, ochrana veřejného zdraví, zejména v urbanizovaných oblastech, tvorba prostředí bezpečného z hlediska dopravy, ochrana památek, kulturních hodnot a podobně

Neméně významnou součástí naší činnosti je pořádání letních pobytových dětských táborů a příměstských táborů. Tábory vedou zkušení a pravidelně školení vedoucí, hlavní vedoucí jsou držiteli certifikátu s akreditací Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy.

Tábory

Pobytový tábor v Krkonoších

Tábor je pořádán v jednom z nejkrásnějších koutů republiky na úbočí Medvědína cca 4km nad Špindlerovým Mlýnem.

4500 Kč

Podobné organizace

...
Pionýr, z.s. - Pionýrská skupina Koloušci
Jsme pionýrská skupina z Pelhřimovska, pořádáme letní tábory s keramikou pro děti, kroužky keramiky, tábornický oddíl, víkendové akce, různé celoroční aktivity s dětmi, turnaje ve sportu ringo, máme vlastní kapelu.
...
Pionýr, z. s. - Pionýrská skupina MOV
Pořádáme letní dětské tábory ve Vápenném Podolu (Pardubický kraj) s více jak desetiletou tradicí.
...
Duha NeNa
Název NeNa je odvozen z našeho projektu Ne(moc) nadřa/ízenosti, který symbolizuje rozdíl mezi nadřízeností a nadřazeností.