• Adresa: Ježkova 5, Brno, 63800
  • Osoba: Veronika Žďárková
  • Email: verunkazd@seznam.cz
  • Telefon: 739573597
  • Web: www.ckspuntik.cz

CK ŠPUNTÍK

CK ŠPUNTÍK se zaměřuje už od roku 1997 na pořádání pobytů pro rodiny s dětmi s programem pro děti i rodiče, dětských táborů, škol a školek v přírodě a jiných akcí určených dětem či celým rodinám.

Na našich rodinných pobytech si děti i rodiče nejvíce oblíbili pohádkové programy plné her, soutěží, dobrodružství a v neposlední řadě krásných kostýmů pro naše pohádkové postavičky. Na zimních rodinných dovolených naučili naši zkušení a trpělivý instruktoři lyžovat už desítky dětí. Hlavní devizou našich rodinných pobytů je příjemná a přátelská atmosféra, bohatý program pro děti, který zaručuje rodičům chvíle odpočinku a navázání nových přátelství jak mezi dětmi, tak mezi dospělými. Děti, které se takto znají mezi sebou, ale i s našimi instruktory, pak bez problémů přecházejí mezi naše malé táborníky a tráví prázdniny na našich letních, podzimních, zimních či velikonočních táborech.

Hlavní náplní našich dětských táborů je vždy celotáborová hra. Děti jsou ještě před táborem zvacím dopisem vtaženi do velkého dobrodružství a prožívají na táboře osudy opravdových hrdinů. Takto jsme s dětmi už například pluli na Ostrov pokladů, stavěli Babylónskou věž, putovali strojem času i kolem světa, prolomili jsme Kletbu mečů... Čas na táboře dětem pokaždé uteče jako voda a rodiče už si zvykli na dlouhé loučení kamarádů při návratu zpět do civilizace.

Na všech akcích se setkáte s milými a zkušenými instruktory, které si povětšinou sami vychováváme a které práce s dětmi i kontakt s dospělými baví a jsou na akcích právě pro Vás.

CK ŠPUNTÍK také zajišťuje programy na dětské narozeninové oslavy, na karnevaly, pořádá pohádkové lesy či rodinné závody.

Tábory

SHREK

Království Za Sedmero Horami truchlí.

3700 Kč

Podobné organizace

...
Cooltabor, z.s.
a) poskytování služeb spočívající v organizaci, pořádání, vytváření a propagaci dětských táborů b) poskytování služeb spočívající v organizaci zotavovacích akcí, dětských dnů a jiných kulturních a společenských akcí, volnočasových aktivit, kroužků a jiných aktivit.
...
Lanové centrum PROUD Olomouc
Volnočasové a zábavní lanové centrum v Olomouci.
...
II.TURNUS z.s.
Tábor je zaměřen na neorganizované děti od 7.