• Osoba: Lenka Kocáková
  • Email: kocakova@detiadivadlo.cz
  • Web: www.detiadivadlo.cz

Děti a Divadlo

Pořádáme herecké a scénograficko-výtvarné kurzy pro děti od 3 do 18 let. Působíme v divadelním oboru a připravujeme děti od útlého věku až po mládež. Naším cílem je individuálně rozvíjet dětskou fantazii, kreativitu a také, aby si děti na konci roku vyzkoušely, jaké to je stát na prknech, které znamenají svět (Divadelní scéna). Mladí umělci si na konci kurzu zahrají v divadelním představení, na kterém v průběhu roku pracovali. Nejen herecky, ale také scénograficky. Současně s výukou herectví jsou děti vzdělávány v oboru zpěvu nebo hudebního nástroje.

Našim dalším cílem, je kontinuální a zodpovědná práce na rozvoji dovedností, schopností a talentu dětí v umělecké sféře. Díky tomu bychom chtěli, aby byli účastníci našeho kurzu v budoucnu obsazováni do profesionálních divadel. Nechceme, aby naši žáci vypadli z koloritu herecké práce, proto ke kurzům pořádáme letní soustředění, kde budou pracovat na vlastním divadelním představení a rozvíjet svůj talent.

Tábory

Výtvarně- herecký letní, příměstský tábor PRAHA

Popis: Děti se budou v průběhu týdne cíleně vzdělávat ve všech oblastech divadelního umění, výtvarky, scénografie, herectví, zpěvu a pohybu.

2599 Kč
Loutkově – herecký letní, příměstský tábor PRAHA

Tábor si bere za cíl seznámit děti s loutkovým divadlem.

2599 Kč
Hudebně – herecký letní, příměstský tábor PRAHA

Děti se budou v průběhu týdne cíleně vzdělávat ve všech oblastech divadelního a hudebního umění.

2599 Kč
Divadelní - herecký letní tábor

Děti se budou v průběhu týdne cíleně vzdělávat ve všech oblastech divadelního umění: herectví, zpěv, scénografie Vzdělávání bude probíhat formou her a bude zahrnovat jevištní pohyb, správnou mluvu, gestikulaci, mimiku, uvolňování těla, koncentraci.

2499 Kč
Filmově - herecký letní tábor

Děti se v průběhu tábora naučí základy filmové produkce, co vlastně obnáší takové natáčení, účely různých štábních pozic, základy scenáristiky a v neposlední řadě si vymyslí vlastní krátký příběh, který si s naší pomocí natočí, sestříhají a poslední den promítnou.

2999 Kč

Podobné organizace

...
krutón, z.s.
Krutón je nezisková organizace spojující filmové profesionály a pedagogy, kteří se přes deset let věnují filmové výchově na školách i mimo ně.
...
Iva Třešňáková
příměstské nepobytové tábory každý rok 3-4 turnusů na výběr .
...
Tábory Čmelák
Tábory „ČMELÁK“ mají za sebou úspěšných už 13 let a právě startuje čtrnáctá sezóna.