• Adresa: Otín 44, Jindřichův Hradec
  • Osoba: Ing. Lenka Knapíková
  • Email: lknapikova@seznam.cz
  • Telefon: 607923235
  • Web: http://knapikovi.cz/

Ing. Lenka Knapíková

Na naší farmě nabízíme jezdecké kroužky pro děti od sedmi let . Pod vedením zkušeného a kvalifikovaného cvičitele získají děti základní i pokročilé jezdecké dovednosti. Zájmové kroužky jsou soustředěny do tří dnů v týdnu dle počtu zájemců. Děti mají možnost navštěvovat naše koně i o víkendech.

O letních prázdninách pořádáme letní tábor pro děti ze základních škol. Tábor je určen pro všechny děti bez ohledu na jejich zkušenosti s koňmi. V náplni letního tábora není jen jízda na koni a péče o koně, ale současně probíhá i celotáborová hra, doplněná dalšími aktivitami. Za pěkného počasí je výuka jízdy na koni doplňována plavením koní v nedalekém rybníku. Strava dětí je zajištěna 5x denně, je dohlíženo na dodržování pitného režimu. Děti jsou ubytovány po dvou ve stanech s dřevěnou podsadou a pevnými lůžky. Na konci letního tábora každé dítě obdrží na památku CD s fotografiemi z celého průběhu tábora.

Tábory

Letní tábor s koňmi

Každé letní prázdniny pořádáme na naší farmě letní dětský tábor s koňmi (v roce 2018 již 13.

5900 Kč

Podobné organizace

...
T.J. Sokol Uh. Hradiště - LEDET
pořádání letních táborů .
...
ALCEDO - středisko volného času Vsetín
ALCEDO svou činností přináší užitek dětem, mládeži a rodičům a naplňuje potřeby a trendy města Vsetín, kraje Zlín, MŠMT ČR a MŽP ČR.
...
160. PS Vampoš
Pražská nezisková organizace spadající pod občanské sdružení Pionýr.