• Adresa: U Teplárny 3
  • Osoba: Kateřina Reichertová
  • Email: info@mamprostor.cz
  • Telefon: +420727877199
  • Web: www.mamprostor.cz

Spolek MAM Prostor

Rodinné a komunitní centrum s širokou nabídkou

Cílem našeho spolku je zajistit dostupnou a levnou péči o děti, abychom pomohli rodičům skloubit profesní a osobní život. Zabýváme se také genderovou rovností a dále pomáháme matkám s profesním návratem do života po mateřské dovolené. Celkově nám totiž záleží na zlepšení sociálního postavení ženy/matky v dnešní společnosti.

Naší hlavní činností je pořádání aktivit pro celou rodinu a zájmových kroužků pro děti již od 5 měsíců do 15 let, kde rozvíjíme jak fyzickou, tak duševní stránku dítěte. Díky dotacím z EU a Městské části Praha 5 je větší část aktivit pro děti zdarma nebo za symbolické vstupné.

Dále Spolek MAM Prostor zajišťuje provoz Dětské skupiny financovanou také z dotací EU.

Pro rodiče nejčastěji pořádáme semináře, které se zabývají širokým spektrem témat od zdravé výživy, duševního rozvoje až po praktické rady, jak uspět nebo vylepšit svoji pozici v zaměstnání a jak skloubit pracovní a rodinný život.

Přehled našich služeb:

- MINI školka pro děti od 1 – 4 let

- Kroužky pro děti od 5 měsíců, akce pro celou rodinu, semináře

- Little steps – celodenní program výuky angličtiny pro předškolní děti

- Sdílená kancelář – krátkodobý pronájem prostor pro práci, individuální konzultace a semináře

- Letní příměstské tábory

U nás se budete cítit jako doma. Sídlíme v rodinné vile se zahradou a výhledem do lesa. Před domem pohodlně zaparkujete, i když od 18.11. 2019 máme modré zóny.

A kdo za založením Spolku MAM Prostor stojí?

Kateřina Reichertová, předsedkyně

16 let úspěšně pracovala v reklamních agenturách. Na konci roku 2013 však dozrál čas na změnu a Katka se rozhodla začít hledat cestu pro vybalancovaný pracovní i rodinný život jak svůj, tak i ostatních rodičů. Proto založila projekt MAM Prostor, kde si každý může najít ten svůj kousek prostoru pro činnost, na kterou před tím neměl čas.

Tábory

Filmařský příměstský tábor

Tábor pro filmové amatéry, kteří se chtějí naučit pracovat s kamerou, obrazem a zvukem a sem tam si někdy i zahrát ve filmu kamaráda.

2500 Kč

Podobné organizace

...
Jezdecký klub U Juráška, z.s.
Již od roku 2004 v průběhu školního roku organizujeme dětský kroužek a soustředění a o prázdninách letní pobytové tábory.
...
Pionýr, z.s. - Pionýrská skupina Koloušci
Jsme pionýrská skupina z Pelhřimovska, pořádáme letní tábory s keramikou pro děti, kroužky keramiky, tábornický oddíl, víkendové akce, různé celoroční aktivity s dětmi, turnaje ve sportu ringo, máme vlastní kapelu.
...
Tábory Čmelák
Tábory „ČMELÁK“ mají za sebou úspěšných už 13 let a právě startuje čtrnáctá sezóna.