• Adresa: Karlova 7
  • Osoba: Veronika Popovičová
  • Email: brno@newmanschool.cz
  • Telefon: 773659903
  • Web: www.newmanschool.cz

Newman school z.s.

“Newman school je sportovní škola založená na Komenského principech školy hrou. Toho jsme se vždy drželi a vždy držet budeme. Sport není o špičkových výkonech nebo drilu, ale o tom si pohyb užít a sportem se bavit.”

Jsme jedna z největších sportovních škol v Česku! NEWMANSCHOOL je škola s dlouholetou tradicí a zárukou kvalitní a profesionální péče! Nabízíme výuku lyžování jak pro děti tak i pro dospělé. Formu výuky přizpůsobíme vašim potřebám. Nabízíme individuální výuku, kdy veškerá péče instruktora směřuje pouze k jednomu až dvěma klientům, tak skupinovou výuku (pro mírně pokročilé začátečníky) od 3 do 10 osob. O výuku se starají zkušení instruktoři s mnohaletou praxí a licencemi akreditovanými ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Jsme pravými profesionály v oblasti zimních ale i letních sportů. V lyžařské a sportovní škole NEWMANSCHOOL se totiž naučíte nejen lyžovat a jezdit na snowboardu ale také jezdit například na kole, longboardu ,in-line bruslích nebo třeba i na surfu. Uspokojíme všechny vaše sportovní touhy a pomůžeme vám a vašim dětem dosáhnout vysněných cílů! Navíc si můžete být jistí, že si vaše děti zamilují naše příměstské i klasické pobytové tábory! S námi se prostě nudit nebudete! My jsme NEWMANSCHOL. Sport není o špičkových výkonech ani o drilu. Sport by měl především bavit. Proto vedeme naše sportovní lekce zábavnou a originální formou. Klienty neučíme jen konkrétní sport, ale pomáháme jim zbavit se strachu a odbourat stres. Při sportování je pocit bezpečí a jistoty stejně důležitý jako samotná technika. Instruktoři Newman School nejsou jen profesionálové a učitelé, ale i parťáci na sport, kterým mohou klienti věřit a spolehnout se na ně. Newman School dnes patří k největším sportovním školám v Česku. Na jejím začátku v roce 2007 stálo několik přátel, kteří se rozhodli, že budou radost z pohybu a zkušenosti předávat dál. Postupně se rozrostl nejen náš tým, ale i pobočky. V roce 2009 jsme nabídku rozšířili o letní akce, které pořádáme i v zahraničí. Naši profesionalitu podtrhl v roce 2011 vstup do Českého svazu lyžařských škol, kde členové Newman School aktivně působí v lektorských sborech.

Tábory

Tour de Olé: Příměstský cyklo tá

Kdy jindy se stát lovcem, když ne v létě.

2100 Kč
Strážci galaxie: Příměstský tábor longboard/skateboard

Za dávných dob, kdy vesmír ovládali temné síly se z čista jasna zjevila skupinka lidí v čele se Star-lordem, bojujících každý s jiným úmyslem ale se stejným cílem.

3000 Kč
Spongebob a hledání královské koruny: Příměstský tábor inline/ longboard

Jednoho rána se král Neptun vzbudil a zjistil, že jeho královská koruna je pryč.

3000 Kč
Piráti z Karibiku: Příměstský tábor longboard/skateboard

Staň se toto léto pirátem z Karibiku a najdi poklad plný aztéckého zlata.

3000 Kč
Piráti z Karibiku: Příměstský tábor inline/longboard

Staň se toto léto pirátem z Karibiku a najdi poklad plný aztéckého zlata.

3000 Kč
Letní lovci pokladů: Sportovní příměstský tábor

Kdy jindy se stát lovcem, když ne v létě.

2100 Kč
Letní lovci pokladů: Příměstský tábor longboard/ skateboard

Kdy jindy se stát lovcem, když ne v létě.

3000 Kč
Cesta kolem světa: Příměstský in

Nebaví tě sedět doma a chceš zažít “dobrodrůžo”.

3000 Kč
Akce mimoni: Sportovní příměstský tábor

Zlý padouch Vektor unesl několik malých mimoňů.

1900 Kč

Podobné organizace

...
Klub Sindibád
DĚTSKÉ TÁBORY společnosti SINDIBÁD Společnost SINDIBÁD pořádá dětské tábory v tuzemsku i v zahraničí.
...
Klub esperanta+světových jazyků
Organizace Letního jazykového tábora Lančov .
...
KONDOR – skupina ČTRNÁCTKA o.s.
Skupinu tvoří 8 jedinečných dětských oddílů a 2 oddíly pro dospívající a dospělé.