• Adresa: Burešova 21
  • Osoba: Marek Baláž
  • Email: info@balet-balaz.cz an.danielova@gmail.com
  • Telefon: 776 647 439
  • Web: http://www.balet-balaz.cz/

Balerínka, z. s.

Baletní škola Baláž vás provede světem tance a pohybu pod vedením zkušených pedagogů a tanečníků. Baletní mistr Marek Baláž působil patnáct let na německé baletní scéně a po svém návratu do Brna zde otevřel pod svým jménem první soukromou baletní školu. Škola je vybavena profesionální baletní technikou i zázemím pro komfortní výuku. Kurzy jsou určeny pro děti od tří let. Vítáni jsou všichni milovníci tance a hudby. Zájemce pak pedagogický tým připraví ke studiu na taneční konzervatoři. Díky individuálnímu přístupu ke každému se mohou kurzů účastnit lidé všech věkových kategorií a to bez ohledu na tělesné proporce či kondici. Díky baletu se naučíte správně držet tělo, posílíte všechny svaly a předejdte tak například bolestem zad. Kromě toho již během několika prvních lekcí vytvarujete problematické partie a naučíte se zrelaxovat celé své tělo.

Tanec obecně – a balet zejména – rozvíjí koordinaci i celkové vnímání vlastního těla. A tato jeho vlastnost se stala základem filosofie všech kurzů Baletní školy Baláž. Jejich cílem je tedy především posílení těla a oživení smyslu pro rytmus. Díky individuálnímu přístupu ke každému nehraje roli věk ani pohlaví. Balet není jen elitní formou umění, je to také jeden ze způsobů, jak aktivně trávit volný čas a zároveň udržovat své tělo ve zdravé kondici. Baletu se tedy nemusí věnovat jen profesionální tanečníci. Balet naopak může změnit život i zlepšit zdraví každému z nás.

Výuka dětských kurzů a kurzů pro mládež probíhá v odpoledních hodinách a je rozdělena do tří kategorií, taneční průprava pro nejmenší (3-6 let), baletní průprava (6-10 let) a klasický balet (10-18 let). Hodiny pro dospělé probíhají v odpoledních a večerních hodinách v souladu s potřebami časově vytížených klientů a jsou rozděleny na začátečníky a pokročilé. První lekce je pro každého návštěvníka zdarma.

Tábory

Ba-letní příměstský tábor

Ba-letní příměstský tábor se zaměřuje nejen na balet, ale také na tanec a pohyb všeobecně.

3900 Kč

Podobné organizace

...
SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Praha - Dubeč
Sbor doborovlných hasičů Praha - Dubeč pořádající vodácký tábor pro děti.
...
Airsoft Contractors z.s.
Vhodnou formou rozvíjet schopnosti dětí a teenagerů v oblasti sportovních činností a utvářet jejich charakter.
...
II.TURNUS z.s.
Tábor je zaměřen na neorganizované děti od 7.