• Osoba: Judita Horová
  • Email: summer.camp@seznam.cz
  • Telefon: 733 326 171
  • Web: www.enwia.cz
Jazykové

Enwia Summer Camp

  • Lokalita: Písek, Jihočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-18
  • Místo konání: Lučkovice

Letní tábor s výukou angličtiny ENWIA pořádáme úspěšně již od roku 1993. Během těchto let se táborů zúčastnilo více než 2000 dětí, které se k nám každoročně vrací či vracely a některé se staly součástí našeho teamu vedoucích. Hlavní vedoucí a zástupce jsou držiteli Certifikátu hlavních vedoucích táborů akreditovaného u Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Tábor je určen dětem a mládeži od 6 do 18 let, zdatným angličtinářům i úplným začátečníkům.

Po rekreačních centrech v Jestřebí, Podbořánkách a Lažánkách jsme se nastálo usídlili v rekreačním zařízení Lučkovice u Blatné v Jižních Čechách, kam od roku 1997 každoročně jezdíme. Zkušení táboroví vedoucí a lektoři připravují po celý rok nabitý program, ve kterém si každý účastník našeho jazykového tábora najde to své.

Při každodenní výuce angličtiny klademe důraz na konverzaci (mj. také s rodilými mluvčími) a použití jazyka v praxi. Mladší děti si na táboře hravou formou osvojí základy jazyka a ztratí ostych mluvit, starší si zlepší konverzační dovednosti a rozšíří slovní zásobu. Snažíme se, aby si děti angličtinu s námi na jazykovém táboře oblíbily a nevnímaly ji jako povinnost.

Důležitou součástí tábora je také celotáborová hra, kterou pečlivě připravujeme tak, aby byla atraktivní pro všechny věkové kategorie. Děti se tak mohou těšit na mnoho pestrých a napínavých dobrodružství.

Termín Kapacita Cena Cena/den
02. 07. - 16. 07. 2016(14 dní)
100 volných míst 8500 Kč 607 Přihláška

Podobné tábory

Mediální tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Fotografické
ĎÍVČÍ TÁBOR
  • 5290 Kč Zážitkový

Program tábora

Angličtina je na táboře dětem předávána zcela odlišnou formou, než na jakou jsou zvyklé ze školy. Zaměřujeme se především na činnosti, na které není v klasickém školství při výuce angličtiny čas ani prostor. Neřídíme se výlučně jedním pedagogickým směrem, ale z několika teorií si vybíráme to, co je vhodné pro netradiční prostředí letního tábora. Výuka angličtiny probíhá v malých skupinách, do kterých jsou děti první den rozděleny podle věku a dosažených jazykových znalostí. Tábora se tedy mohou účastnit jak začátečníci, tak i pokročilí. Intenzivní výuka se koná každý den vždy v dopoledních hodinách v rozsahu třech vyučovacích hodin hravou, zábavnou a dětem snadno přístupnou formou.

Další fotky

Doprava

Doprava je zajištěna autobusy z Prahy na místo a zpět. Hodina a místo odjezdu jsou upřesněny zhruba 2-3 týdny před odjezdem spolu s posledními informacemi a pokyny. Cesta trvá přibližně hodinu a půl, v případě potřeby samozřejmě zastavíme. Nemusíte mít obavy z „rozpadajících se“ autobusů, které pamatují „lepší časy“. Dlouhodobě spolupracujeme s renomovanou dopravní společností, která nám vždy poskytuje velmi kvalitní a moderní autobusy.

Video z tábora

Poloha

Lučkovice GPS 49.4377 13.9819

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie