• Adresa: Vyhlídalova 2114/9, Opava, 746 01
  • Osoba: PETR KARLEE
  • Email: p.karlee@detska-agentura.cz
  • Telefon: 553770777
  • Web: www.detska-agentura.cz
Adrenalinový

PODZIMNÍ PRÁZDNINY DOUBRAVA

  • Lokalita: Jeseník, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 8-15
  • Místo konání: DOUBRAVA

Merry přijíždí za svým otcem na prázdniny, kde prožívá nečekané dobrodružství. V nedozírném prostoru neprostupného lesa nalézá jeho královnu která umírá. Merry od ní dostává kouzelné poupě, které je symbolem všeho živého a s ním i úkol nejvyšší. Postarat o poupě do doby než vykvete. Poupěte se snaží zmocnit bažiňáci, jejichž nadvláda by světu přinesla utrpení hniloby a zkázy.

Boj o záchranu lesa se mění v boj o náš lidský svět. Prožijte, tak jako Marry, boj o jejich záchranu. Buďte svědky vybrání nového života a pokuste se pomoci královně utéci před útokem Bažiňáků. Přijměte poselství života, zjistěte odpovědi na otázky od Nim Gala ze starých svitků letokruhů znalostí, vyřešte netopýří invazi a pomozte lesním strážcům zvítězit nad hnilobou vedenou Mandragórou.

Setkejte se tady také se starými přáteli, poznejte nové kamarády, zažijte s námi a s Merry skvělé dobrodružství. Čeká na vás spousta her a skvělé zábavy.

Těší se na vás Marťa a Andy s bandou bezva vedoucích.

Termín Kapacita Cena Cena/den
25. 10. - 30. 10. 2013(5 dní)
48 volných míst 1690 Kč 338 Přihláška

Podobné tábory

Toy Story I.
  • 4700 Kč S celotáborovou hrou
Paintballový tábor Bezdružice
  • 6290 Kč Paintballový

Program tábora

Merry přijíždí za svým otcem na prázdniny, kde prožívá nečekané dobrodružství. V nedozírném prostoru neprostupného lesa nalézá jeho královnu která umírá. Merry od ní dostává kouzelné poupě, které je symbolem všeho živého a s ním i úkol nejvyšší. Postarat o poupě do doby než vykvete. Poupěte se snaží zmocnit bažiňáci, jejichž nadvláda by světu přinesla utrpení hniloby a zkázy. Boj o záchranu lesa se mění v boj o náš lidský svět. Prožijte, tak jako Marry, boj o jejich záchranu. Buďte svědky vybrání nového života a pokuste se pomoci královně utéci před útokem Bažiňáků. Přijměte poselství života, zjistěte odpovědi na otázky od Nim Gala ze starých svitků letokruhů znalostí, vyřešte netopýří in

Doprava

DOPRAVA Z OPAVY, OSTRAVY A KRNOVA

Poloha

DOUBRAVA GPS 50.258 17.3501

Další z kategorie

...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový