• Adresa: Vzdušná 997/6, 14200 Praha 4
  • Email: irena.koberova@sinidbad.cz
  • Telefon: 777883434
  • Web: www.sindibad.cz/fotograficke-tabory/
Fotografické

FOTOGRAFICKÉ TÁBORY - Hejnice, Jizerské hory

  • Lokalita: Liberec, Severočeský kraj
  • Doporučený věk: 10-18
  • Místo konání: Hejnice

FOTOGRAFICKÉ TÁBORY PRO DĚTI Z ČECH I MORAVY.

Ubytování: Speciálně přestavěné karavany pro konání dětských táborů.

Strava: 4x denně včetně pitného režimu.

Doprava: Autobusem z Prahy (pro děti z Čech), minibusem z Vysokého Mýta (pro děti z Moravy) nebo vlastní doprava přímo do Hejnic.

V ceně: Ubytování, strava, doprava, program, vedoucí, cestovní pojištění, zákonné pojištění CK.

O táboře

Fotografické tábory probíhají na našem karavanovém tábořišti umístěném ve Frýdlantském výběžku v Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory nedaleko města Hejnice.

Tábořiště je umístěno na louce obklopené vzrostlými stromy a keři. Táborníkům je k dispozici ohniště s posezením, bazén, trampolína, stolní fotbálek, indiánský stan tee-pee s dalším ohništěm s posezením a společenská místnost. Společenská místnost je vybudována v 11 metrovém dvoudveřovém karavanu, tedy v největším karavanu tábora, který je zároveň největším karavanem co se vůbec vyrábí. V druhém atypickém karavanu se nachází kuchyň a dalších 11 speciálně přestavěných karavanů slouží k ubytování táborových účastníků. V závislosti na velikosti konkrétního karavanu je v něm ubytováno 3-5 dětí (délka karavanů je 4-7 metrů).

V blízkosti tábora je rybník, v Hejnicích pak koupaliště, hřiště, kino, obchody.

Fotografické přístroje

Digitální fotoaparát s rozlišením alespoň 5 Mpx. Ideální je pak zrcadlovka či fotoaparát SLR-like (falešná digitální zrcadlovka), pokud vlastníte kinofilmovou zrcadlovku můžete vzít i ji. Upozorňujeme, že ne každý foťák v mobilu má potřebné parametry. Na fotografické tábory doporučujeme vzít s sebou notebook, pokud ho máte. I ty nejlepší fotografie potřebují nějakou úpravu a naši vedoucí vám v tom rádi pomohou.

Jak je to s táborovým výletem

Na táboře jsme naplánovali výlet do libereckého bazénu, který je takovým malým aquaparkem. Nabízí totiž malý i velký plavecký bazén, Kneippův chodník, čtyřdráhovou nerezovou skluzavku, vlny, vířivku i tobogan. Velmi oblíbená je divoká řeka s vířivkou, jeskyní a nuceným plaváním, s teplotou vody 26C. Cena 290 Kč/os (autobusová doprava, vstupné, doprovod vedoucích).

Výlet do libereckého bazénu doporučujeme objednat v okamžiku přihlášení dítěte, tím získáte jistotu, že se účastník výletu zúčastní (nemůže peníze použít jinak), že peníze neztratí (vůbec je nemá) a že pro něho bude na výletě místo.

Termín Kapacita Cena Cena/den
03. 08. - 10. 08. 2019(7 dní)
5 volných míst 4380 Kč 626 Přihláška

Podobné tábory

Avatar II.
  • 5000 Kč S celotáborovou hrou
Sportovní Tábor
  • 4990 Kč Sportovní

Program tábora

O programu Fotografické tábory jsou určeny pro holky i kluky, pro začátečníky i pokročilé, kteří rádi hledí na svět přes hledáček fotoaparátu. Každého, kdo chce objevovat kouzlo fotografií a nebojí se prohlubovat své znalost a dovednosti. Děti se na táboře seznámí se základními informacemi o použití fotoaparátu a s technikami focení jak na digitální fotoaparát tak i na fotoaparát kinofilmový. Každý den se účastníci seznámí s novými technikami, které si vyzkouší a v následujících dnech zdokonalí a prohloubí při připravených soutěžích a hrách. kompozice fotografického obrazu základy expozice – expoziční čas, citlivost, clona vztah clony a rychlosti uzávěrky citlivost a šum na snímku

Další fotky

Doprava

Doprava: Autobusem z Prahy nebo vlastní doprava přímo do Hejnic.

Poloha

Hejnice GPS 50.8772 15.1817

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Mediální tábor Ambrozia 2024
5490 Kč, Fotografické
...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Letem Světem (i) Mikroskopem
3200 Kč, Příměstský
...
Fotografický tábor v M. Berouně
6590 Kč, Fotografické
...
Filmový tábor 2024
6950 Kč, Filmový
...
Tween Camp - zážitkový tábor 2024
6450 Kč, Zážitkový
...
Modelingový tábor 2024
7250 Kč, Modelingový
...
Fotografický tábor 2024
6250 Kč, Fotografické
...
LETNÍ ASTRONOMICKÉ PRAKTIKUM 2024
6400 Kč, Astronomický