DDM Jihlava
  • 10145
  • Adresa: Brněnská 29, Jihlava
  • Osoba: Mgr. Jitka Korbelová
  • Email: taborsmrcna@gmail.com
  • Web: http://www.taborsmrcna.cz
S celotáborovou hrou

Urychlovač Času

  • Lokalita: Havlíčkův Brod, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-15
  • Místo konání: Základna DDM Jihlava - Smrčná nad Sázavou

Motivace

S pomocí bláznivého prof. Frinka a jeho urychlovače času zjistíte, jaké to je prožít celé tisíciletí během dvou týdnů na táboře. Doslova proletíme kolem nejvýznamnějších událostí, které se v Čechách odehrály za posledních tisíc let, a dokonce se podíváme do budoucnosti.

„Jaké to bude, když oběd bude trvat dva roky, při výletě uplyne padesát let, a co se stane během půl roku, kdy si jen dojdete pro pití?“

Program

Během tábora budeme hrát jak klasické oddílové hry (především odpoledne), tak i individuální aktivity (dopoledne). Během dopoledních aktivit si děti vyzkouší nejrůznější aktivity, jako např. výtvarnou činnost, taneční podložky, chůze po laně, Kubb, frisbee hry, sportotovní disciplíny, hru na kytaru a mnoho dalších. Odpolední hry budou mít široký záběr, budeme hrát jak hry sportovní, tak i kreativní aktivity, kooperativní hry, a mnoho dalších, včetně klasické stezky odvahy. Nebudou chybět ani oblíbené diskotéky a vypravíme se i na výlet.

Tábor a okolí

Tábor se nachází v krásném prostředí Posázaví mezi loukami a lesy přímo vedle řeky. Děti zde jsou ubytované v chatičkách (mladší) nebo ve stanech s podsadou. Děti mohou používat nově zbudované umývárny se sprchami, k dispozici jsou suché toalety. Na základně je velká jídelna, která zároveň slouží jako klubovna. Pořádáme tu taky diskotéky pro děti. V areálu je písčité hřiště, kde děti mohou hrát různé sportovní hry, jako např. basketbal, nohejbal nebo volejbal. V prostoru tábora taky hrajeme fotbal a další hry. Také se zde nalézá zděná budova, kde je zdravotník, marodka, sklad sportovního náčiní a organizační místnost. Tábor leží v údolí řeky Sázavy, v kraji zvaném Posázaví. Blízko tábora je les, kde se nachází tzv. pěticestí, časté dějiště táborových her. Tři kilometry od tábora je známý camp Stvořidla. Nedaleko tábora leží obec Světlá nad Sázavou, odkud také jezdí vláček do Smrčné, trampy přezdívaný Sázavský Pacifik. Poblíž leží i známá obec Lipnice. Některá z těchto míst budou určitě cíle našich výletů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
29. 06. - 11. 07. 2014(12 dní)
0 volných míst 3600 Kč 300 Nemá online přihlášku

Podobné tábory

Robin Hood
  • 4600 Kč Adrenalinový
Jazykové léto
  • 7990 Kč Jazykové
Paintballový tábor Náměšť
  • 6590 Kč Paintballový

Program tábora

Během tábora prožijeme každý den sto let, začneme v roce 1000, a skončíme v roce 2100. Táborem se tedy budou prolínat nejrůznější události z české historie, danou dobou bude i motivován program, včetně některých dobových delikates. Z minulosti se dostaneme i do blízké budoucnosti, a tedy uvidíme, co nás v nejbližší době čeká.

Další fotky

Doprava

Děti se na tábor dostanou buď autobusem, který je vypravován z Jihlavy, nebo je možno po domluvě děti dovézt na tábor vlastním autem.

Video z tábora

Poloha

Základna DDM Jihlava - Smrčná nad Sázavou GPS 49.6579 15.3566

Další z kategorie

...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Koňský tábor v Náměšti
8990 Kč, Koňský
...
Klasický tábor Náměšť
6590 Kč, S celotáborovou hrou
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
Turistický tábor v Krkonoších
6290 Kč, Turistika
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový