• Adresa: V Lukách 1503, Český Brod, 282 01
  • Osoba: Mgr. Jakub Vlach, Bc. Lukáš Novák
  • Email: info@thetriptofancy.cz
  • Telefon: 728956045, 725006812
  • Web: www.thetriptofancy.cz
Pobyt v přírodě a turistika

Turistický tábor na Slovensku

  • Lokalita: Slovensko, zahraničí kraj
  • Doporučený věk: 12-19
  • Místo konání:

Dětský stanový tábor na Slovensku pořádaný naší organizací je vhodný pro děti ve věku 12 a více let, které mají rádi výlety, spaní pod stanem v přírodě, praskání ohně, zurčení potůčků a hlavně dobrodružství, které z těchto činností vyplývá. Našim dětem se snažíme přiblížit krásu prázdnin v přírodě bez televize, internetu a mobilních telefonů. Děti naučíme stavět stan, rozdělat oheň, vybrat tábořiště, poradit si s nepřízní počasí, prostě věci, které se hodí kdykoli a kdekoli. Hlavní je chuť a dobrá nálada nás neopustí.

Ubytování:

Tábor je putovní, to znamená, že v jeho průběhu vystřídáme více tábořišť – zavazadla budou přepravována dodávkou. Samotné táboření bude zajištěno ve stanech bez podsady na tábořištích v Medzibrodě, ve Zvolenu a v Šášovském Podhradí. První a poslední tábořiště jsou vybavena sprchou. Sprchy na tábořištích jsou zpoplatněny (50 centů). Každé tábořiště je vybavené pitnou vodou na běžnou hygienu.

Stravování:

Na putovním táboře si budeme vařit na ohni (v případě deště na plynové bombě). Jídlo bude podáváno 4 krát denně / snídaně, oběd, svačina, večeře / Obědy se vzhledem k turistickým výpravám budou podávat převážně formou balíčků, které se budou skládat z obložených chlebů, ovoce, zeleniny, sušenky apod. Vzhledem k programu tábora není možné vařit teplé obědy.

Upozornění: Program je po fyzické a psychické stránce náročný. Dítě musí ujít alespoň 20 km za jakéhokoliv počasí, přečkat špatné počasí na řece i ve stanu, apod. Hlavním cílem tábora je zejména posun frustrační tolerance, neboli odolnosti vůči zátěži. Děti se budou podílet na všech činnostech – vaření, stavbě tábora, organizaci výletu, apod.

Podrobný harmonogram jednotlivých výletů (program) naleznete na našich webových stránkách.

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 08. - 11. 08. 2018(7 dní)
20 volných míst 3290 Kč 470 Přihláška

Podobné tábory

Easy English Camp Náměšť
  • 8990 Kč Jazykové
Paintballový tábor Náměšť
  • 6590 Kč Paintballový
LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický

Program tábora

Program je rozložen na 8 dní, z čehož 4 dny nás čekají výlety na zajímavá místa a zbylé 4 dny nás čekají klasické i netradiční táborové hry, večerní táboráky či vodácké splutí řeky Hron. V ceně tábora jsou zahrnuty následující výlety a vstupy: Muzeum památníku SNP, jízda Čiernohronskou železnicou (úzkorozchodná trať), lesnický skanzen ve Vydrově, návštěva Predajnianských vodopádů, hrad Slovenská Lupča, dřevěný kostel v Hronseku (UNESCO), návštěva Zvolenu - Pancířový vlak, zámek a zřícenina Pustý hrad, zřícenina hradu Šášov a další. Samozřejmostí jsou večerní táboráky s kytarou, bojovky, zážitkové hry, apod.

Další fotky

Doprava

Doprava bude organizována vlakem z Prahy. Možné je přistoupit kdekoliv na trase (Kolín, Pardubice, Česká Třebová, Olomouc, Vsetín, Valašské Meziříčí, aj.).

Poloha

GPS 48.7917 19.3522

Další z kategorie

...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Taneční tábor Náměšť
6590 Kč, Bez zaměření
...
Sportovní Tábor
4990 Kč, Sportovní
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
2950 Kč, Bez zaměření
...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou