• Osoba: Lukáš Kobrle
  • Email: ds-ambrozia@seznam.cz
  • Telefon: +420 606 452 912
  • Web: http://www.ambroziada.cz
Divadelní

Letní Herecká škola

  • Lokalita: Hradec Králové, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 8-18
  • Místo konání: ZŠ Pouchov

Letní herecká škola Ambrozia je týdenní intenzivní kurz, který účastníky připraví na všechny složky herecké práce – pro divadlo, film, televizi i dabing. Pracovat se bude v malých skupinkách pod vedením zkušených lektorů. Zúčastnit se mohou děti a mladí lidé ve věku od 8 do 18 let. Individuální výukový program připravíme i pro dospělé účastníky.

JAK HERECKÁ ŠKOLA PROBÍHÁ

První den kurzu jsou účastníci rozděleni do tříd po maximálně 15ti lidech zhruba stejného věku. Každá třída pak má svůj rozvrh, podle kterého po celý týden pracuje v jednotlivých předmětech s různými lektory. Poslední den kurzu proběhne veřejná prezentace ukázek práce pro rodiče a přátele účastníků.

Během týdne čeká účastníky také relaxace v podobě tradičních letních aktivit (koupání, grilování, sport) a spousta zábavných večerních programů (diskotéka, Talent show, Partička, StarDance atd.) a návštěvy známých osobností.SKVĚLÍ LEKTOŘI A INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP

Ve všech předmětech vás povedou lektoři, kteří jsou odborníci ve svých oborech, mají patřičné vzdělání a pedagogickou praxi. Učit k nám jezdí pedagogové a studenti z DAMU, FAMU, JAMU, VOŠH a konzervatoře. Samozřejmě nechybí profesionální divadelní herci. Mnohé budete znát i z televizních obrazovek.

Díky tomu, že třídy jsou maximálně po 15 lidech, mohou si všichni účastníci vše vyzkoušet v praxi (a ne jen poslouchat nebo se dívat). Výuka probíhá formou aktivní práce na projektech!

SETKÁNÍ SE SLAVNÝMI HERCI

Stalo se už tradicí, že na hereckou školu přijíždějí slavní herci, kteří s účastníky pobesedují a poskytnou řadu cenných rad. Našimi hosty byli třeba Tomáš Tpfer, Ondřej Vetchý, Miloslav Mejzlík, Petr Kostka, Tomáš Savka a další.

DALŠÍ UPLATNĚNÍ NAŠICH ÚČASTNÍKŮ

Účast na Letní herecké škole Ambrozia vám může otevřít dveře do světa profesionálního filmu a nebo vám pomoci s přípravou na talentové zkoušky na střední a vysoké herecké školy.

Termín Kapacita Cena Cena/den
29. 06. - 05. 07. 2014(6 dní)
28 volných míst 3500 Kč 583 Přihláška
06. 07. - 12. 07. 2014(6 dní)
27 volných míst 3500 Kč 583 Přihláška

Podobné tábory

Tábor u koní
  • 2800 Kč Koňský
Robin Hood
  • 4600 Kč Adrenalinový
Easy English Camp Náměšť
  • 8990 Kč Jazykové

Program tábora

Účastníci Letní herecké školy Ambrozia mají tyto předměty: Divadelní projekt Předmět vás naučí základní divadelní a herecké zákonitosti. Pod vedením lektora budete tvořit vlastní divadelní představení. Divadelní improvizace Populární divadelní disciplína není tak lehká, jak vypadá. Improvizace má svá pevná pravidla. V rámci tohoto předmětu si je osvojíte a vyzkoušíte na několika improvizačních technikách. Filmové herectví Mezi divadelním a filmovým herectvím je podstatný rozdíl, což si uvědomíte. Zahrajete si v krátkém filmu a vyzkoušíte si, jak probíhá filmový casting. Dabingové herectví V profesionálním dabingovém studiu si vyzkoušíte, jaké to je propůjčit svůj hlas jinému herci.

Další fotky

Poloha

ZŠ Pouchov GPS 50.2104 15.8252

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie