• Adresa: Umělecká agentura AMBROZIA při ZŠ Pouchov Hradec Králové o.p.s. K Sokolovně 452 503 41 Hradec Králové
  • Osoba: Lukáš Kobrle
  • Email: ds-ambrozia@seznam.cz
  • Telefon: +420 606 452 912
  • Web: http://www.ambroziada.cz
Divadelní

Letní muzikálová škola

  • Lokalita: Hradec Králové, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 3-4
  • Místo konání: ZŠ Pouchov

Letní muzikálová škola Ambrozia je týdenní intenzivní kurz, který účastníky seznámí s prací muzikálového herce v celé její komplexnosti. V malých skupinkách budete pod vedením zkušených lektorů pracovat na rozvoji svých schopností: hereckých, pěveckých i pohybových. Během týdne připravíte vlastní muzikál. Zúčastnit se mohou děti a mladí lidé ve věku od 8 do 18 let. Individuální výukový program připravíme i pro dospělé účastníky.

JAK MUZIKÁLOVÁ ŠKOLA PROBÍHÁ

První den kurzu jsou účastníci rozděleni do tříd po maximálně 15ti lidech zhruba stejného věku. Každá třída pak má svůj rozvrh, podle kterého po celý týden pracuje v jednotlivých předmětech s různými lektory. Poslední den kurzu proběhne veřejná prezentace ukázek práce pro rodiče a přátele účastníků. Během týdne čeká účastníky také relaxace v podobě tradičních letních aktivit (koupání, grilování, sport) a spousta zábavných večerních programů (diskotéka, X-factor, Partička, StarDance atd.)

SKVĚLÍ LEKTOŘI A INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP

Ve všech předmětech vás povedou opravdoví odborníci. Lidé, kteří jsou experty ve svých oborech, mají patřičné vzdělání a pedagogickou praxi. Učit k nám jezdí pedagogové a studenti z DAMU, JAMU, VOŠH a konzervatoře. Samozřejmě nechybí profesionální muzikáloví herci jako jsou: Míša Doubravová, Leona Černá, Tomáš Savka a další.

Díky tomu, že třídy jsou maximálně po 15 lidech, mohou si všichni účastníci vše vyzkoušet v praxi (a ne jen poslouchat nebo se dívat). Výuka probíhá formou aktivní práce na projektech!

SETKÁNÍ SE SLAVNÝMI HERCI

Stalo se už tradicí, že na muzikálovou školu přijíždějí slavní herci, kteří s účastníky pobesedují a poskytnou řadu cenných rad. Našimi hosty byli třeba Tomáš Tpfer, Ondřej Vetchý, Miloslav Mejzlík, Petr Kostka, Tomáš Savka a další.

Termín Kapacita Cena Cena/den
29. 06. - 05. 07. 2014(6 dní)
26 volných míst 3500 Kč 583 Přihláška
06. 07. - 12. 07. 2014(6 dní)
28 volných míst 3500 Kč 583 Přihláška

Podobné tábory

BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
  • 5190 Kč Hudební
Jitřenka Bučovice z.s.
  • 6600 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Účastníci Letní muzikálové školy Ambrozia mají tyto předměty: Divadelní herectví Předmět vás naučí základní divadelní a herecké zákonitosti. Teoretické poznatky pak uplatníte v praxi – při přípravě muzikálu. Hlasová výchova a zpěv Jedním z hlavních pracovních nástrojů většiny herců (a hlavně těch muzikálových) je jejich hlas. Hlasová výchova vás naučí správně dýchat, tvořit hlas a umět ho využívat v různých polohách. Dále se naučíte mluvit a zpívat na mikrofon. Scénický tanec Každý dobrý muzikál nabízí divákům i úchvatné taneční a pohybové choreografie. Často jsou mnohem jednodušší než vypadají. Naučíte se cítit hudbu a pod vedením lektora vytvoříte pohybovou složku vašeho muzikálu.

Další fotky

Poloha

ZŠ Pouchov GPS 50.228 15.8429

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor