• Adresa: Žďárský Potok 64, 79501 Stará Ves
  • Email: brezova@istan.cz
  • Telefon: 777 784 723
  • Web: www.tabory-stan.cz
Adrenalinový

Paintball camp 2015

  • Lokalita: Třebíč, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 13-17
  • Místo konání: Březová

Na našem campu na vlastní kůži poznáš, jaké je to být profesionálním hráčem sportovního paintballu v soutěžích Millenium series, PSP a Xball.

Po absolvování našeho campu se z úplných nováčků stanou začínající hráči sportovního paintballu. Projdeme si hru od úplných začátků jako je manipulace se zbraní až po týmovou komunikaci a taktizování na hřišti. Pro odreagování si skočíme občas zahrát i millitary paintball do lesa!

Sportovní paintball - hráči se distancují od vojenského pojetí hry, teamy hrají v jednotných dresech. Sportovní modifikace paintballu se hraje na relativně malých uzavřených hřištích obehnaných jemnou síťovinou. Překážky sestávají většinou z nafukovacích elementů, které jsou na různých místech hřiště přikotveny k zemi. Těmito kroky je zaručena přehlednost a divácká atraktivita paintballu. Dalším rozdílem je oproti military paintballu přítomnost rozhodčích ve hře. Ve sportovním paintballu hráče vyřadí pouze barevná skvrna na zbrani nebo oblečení, nikoli zásah, při němž kulička nepraskne. Proto při hře kontrolují hráče rozhodčí.

Military paintball (také woodsball) - hráči sebe staví do pozice bojovníků a snaží se o co nejvěrnější napodobení vojenských operací, postupů a taktik. Bojuje se v rozličných prostředích - opuštěné objekty: armádní areály, výrobní haly, sklady, ale operuje se často také v přírodě, hlavně v hustých lesích a v kopcovitém terénu.

Vše so potřebujete

Protože se specializujeme hlavně na výcvik začátečníků, je veškeré vybavení bezplatně zapůjčené. Táborník musí počítat s tím, že se na hřišti zamaže a oblečení si může poškodit, proto je dobré si s sebou vzít např. starší oblečení nebo maskáče. Třeba mikinu a kalhoty.

Termín Kapacita Cena Cena/den
22. 07. - 31. 07. 2015(9 dní)
50 volných míst 4490 Kč 499 Přihláška

Program tábora

Paintball camp, jak vyplývá z názvu, je tábor zaměřený čistě na paintball. Je určen hlavně pro začátečníky a i pro úplné neznalce. Na tomto táboře si vyzkoušíš různé variace paintballu, jak v lese, tak i na profesionálním sportovním hřišti! Taky tě naučíme, jak zacházet se značkovačem (zbraní), jak provádět jejich údržbu a jak správně doplňovat lahve. Tyto úkony totiž musí zvládnout každý správný paintballový hráč!

Další fotky

Doprava

http://brezova.istan.cz/2-autobusove-svozy-na-letni-tabory-v-rs-brezova-2015-odjezdy-z-prahy-brna-a-trebice.html

Poloha

Březová GPS 49.1864 15.7469

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
SPORTOVNÍ TÁBOR PRO KLUKY
5090 Kč, Sportovní
...
Paintballový tábor Bezdružice
6290 Kč, Paintballový
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový