• Adresa: Palackého 1, Přerov, 750 02
  • Osoba: ing. J. Biolek
  • Email: dlazka@dlazka.cz
  • Telefon: 603886644
  • Web: www.dlazka.cz
Zážitkový

Jedinečná Dlažka

  • Lokalita: Havlíčkův Brod, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 14-27
  • Místo konání: Chřenovice

Jste jedineční?

Máte pocit, že nepatříte mezi obyčejné? Vynikáte v něčem? Jste aktivní? Hraví? Akční? Toužíte si sjet řeku? Jste hudby chtiví? Malováním posedlí? Divadlem či filmem nadšení? A též i nočně hraví? Sportovněhraví? Cyklomilní? Vodomilní? Či dokonce bahnochcoucí? Anebo jen prahnete po neobyčejných či dokonce jedinečných zážitcích? Víte, že nevíte? A chcete zaplnit mezery? Nebo si rozšířit obzory? Jestli ano, pak neváhejte - tato jedinečná akce je opravdu stvořená pro vás!!!

Hravý týden s vodáctvím a navíc dle zájmu odborná Duhová škola pro instruktory sportů a her!!!

Program: Akce je určena pro akční jedince, co si chtějí zajezdit na lodích Pálavách na Sázavě, projet se na kolech, vykoupat se, zažít ta nejlepší prázdninová dobrodružství, zahodit starosti a jít daleko za hranice všedních dnů. Ale také co se chtějí dovědět maximum o sportu a hrách. A také o všem, co je pro toto potřeba. A hlavně si chtějí užít týden skvělých prázdnin s Jedinečnou Dlažkou!!! Program je nonstop a počítejte tedy s opravdu velmi aktivně prožitým týdnem!!!

Termín Kapacita Cena Cena/den
02. 08. - 09. 08. 2014(7 dní)
50 volných míst 3100 Kč 443 Přihláška

Podobné tábory

Letní Ambroziáda u moře 2024
  • 10990 Kč Tábor u moře

Program tábora

Hlavní program: Hry + sporty + vodáctví + cykloturistika nebo kulturně-tvořivé aktivity. Sporty všeho druhu – softbal, ringo, plavání, kopaná, volejbal, lakros … Speciální stolní hry, hry v přírodě, ptákoviny, orvávačky. Zpěv, testy, tvorba všeho druhu. Výlety pěší či na kole. Koupání. Vodáctví (Pálavy). Pro zájemce i školení instruktorů sportů a her či školení rozhodčích ringa. Výběrový program: 1. Cykloturistika (pro borce i pro nezávodníky). 2. Stolní hry a divadelně-výtvarné tvoření. 3. Školení instruktorů sportu a her (pro zájemce o proškolení - zdravotní minimum, psychologie, vedení akce, hospodaření, propagace) či školení rozhodčí ringa

Poloha

Chřenovice GPS 49.7166 15.2163

Další z kategorie

...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
SPORTOVNÍ TÁBOR PRO KLUKY
5090 Kč, Sportovní
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský
...
Příměstský tábor NERF 2024
3050 Kč, Příměstský
...
ĎÍVČÍ TÁBOR
5290 Kč, Zážitkový
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
5190 Kč, Hudební