Mamut z.s.
  • 9731
  • Adresa: Chrastice 100, Staré Město
  • Osoba: Michal Skopal
  • Email: prihlasky@taborymamut.cz
  • Web: www.TABORYMAMUT.cz
Zážitkový

Letní MamutoHRY

  • Lokalita: Jeseník, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-14
  • Místo konání: Rekreační středisko a Aktivity park Krupá

Kvůli velmi rychlému vyprodání dětských táborů nabízíme ještě jeden doplňkový turnus pro všechny, kteří si nestihli tábor včas rezervovat. Tábor navazuje na koncept táborů Hry bez hranic. Děti se mohou těšit na tematické dny plné akce, zábavy a legrace. Celotáborová hra ve znamení letních olympijských her, kde budeme soutěžit ve velmi netradičních disciplínách jak jednotlivci, tak oddíly proti sobě. Na táboře budeme zkoušet zcela nové hry a aktivity z celého světa, které nejsou v naší České republice pro tábory uplně tradiční. Proč nevyzkoušet něco nového a neokoukaného? Nebudou chybět ani nejoblíbenější hry z našich táborů za poslední roky. Omezený počet míst!“ Letní mamutohry? To je nekončící akce a zábava po celou dobu tábora a mnohem více. Budeme soutěžit v úplně nových hrách, které děti ještě určitě nikde neměli možnost vyzkoušet. Najdeme si nové kamarády, budeme opékat špekáčky, tančit, sportovat, smát se, soutěžit a odvezeme si spoustu zážitků z léta. Nemějte však představu, že nás bude čekat olympiáda, tak jak jí znáte z televize. Budeme mít svou vlastní originální Mamutí olympiádu, své vlastní štafety a soutěže. V naší olympijské vesničce nás čekají programy pro naše účastníky, kdy se budou moci odreagovat při večerních programech a užít si relaxaci po svých vrcholových výkonech. Také poznáme pořádající stát Mamutov a jeho okolí na výletech. Děti budou mít na výběr ze dvou možností. Petříkov a letní bobová dráha nebo třetí nejvyšší hora ČR - Králický Sněžník. Budeme se koupat, opalovat, tančit na diskotéce u osvětleného bazénu jako v Beverly Hills. Nebude chybět ani letní kino a ohňová show! Užijeme si trošku adrenalinu, zahrajeme bowling, letní hokej… Zařazena bude také akce Čuzengo, při níž si děti mohou dopoledne vybrat z několika možností programu dle svého zájmu (floorbal, fotbal, stolní tenis, korálky, stolní hry, vzduchovka, hip-hop, fotokroužek, komiks aj.). Zkrátka, čeká nás toho hodně a budeme rádi, když všechno za těch 10 nabitých táborových dní stihneme!

Termín Kapacita Cena Cena/den
08. 08. - 17. 08. 2014(9 dní)
30 volných míst 3950 Kč 439 Přihláška

Podobné tábory

Paintballový tábor Náměšť
  • 6590 Kč Paintballový
Mediální tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Fotografické
Paintballový tábor Bezdružice
  • 6290 Kč Paintballový

Program tábora

+ Poslední místa letních táborů Mamut. + Zážitkový tábor plný her, soutěží, zábavy a legrace! + Vyhřívaný venkovní bazén 15x7m! + Oblíbené táborové středisko v atraktivním prostředí Jeseníků. + Možnost přiobjednání aktivity parku Krupá. + + Akce Čuzengo! Děti si sami mohou vybírat program. + Skvělé diskotéky včetně laser efektů! Ohňová show. + Moderní hry z celého světa i léty vyzkoušené naše hry, které děti baví. + Výlet do Petříkova na letní bobovou dráhu nebo na třetí nejvyšší horu ČR - Králický Sněžník. + Každý den pro rodiče fotografie z tábora na internetu. + Účast profi fotografa, který vytvoří vzpomínkové DVD video.

Další fotky

Doprava

Na tábory zajišťujeme společnou dopravu. Nástupní místa: Ostrava, Přerov, Prostějov, Olomouc, Mohelnice, Zábřeh na Moravě, Šumperk.

Video z tábora

Poloha

Rekreační středisko a Aktivity park Krupá GPS 50.1665 16.9454

Další z kategorie

...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
5190 Kč, Army
...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
2950 Kč, Bez zaměření
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou