• Adresa: Bohumín, Kosmonautů 334, 735 81
  • Osoba: Ivana Zelinová
  • Email: taboryvbeskydech@email.cz
  • Telefon: 724014649
  • Web: www.taboryvbeskydech.cz
Zimní tábor

Sněženky a Machři

  • Lokalita: Vsetín, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-18
  • Místo konání: RS Pekárny Rališka

Unikátní tábor Sněženky a Machři na lyžích a bobech je pro lyžaře i děti, které se chtějí naučit lyžovat, anebo si užít zimu jen na bobech. Spojený s jízdou na koních zimní přírodou. Podívejte se na naše stránky a video! A využijte také možnost slev!

Dětem, které nemají jarní prázdniny, napíšeme řádnou omluvenku, že absolvovaly ozdravný pobyt.

Mají Vaše děti rády hory a sníh a chcete jim namísto smogu ve městě dopřát zdravý vzduch v nádherné přírodě? Rády lyžují, nebo se to teprve učí? Anebo raději dovádějí na bobech a saních? Přejete si, aby si užily zimní přírodu, sníh a zimní radovánky v kolektivu bezva kamarádů se skvělým, unikátním programem a prožily nezapomenutelné zážitky? Tak právě pro ně je tady zimní (jarní) tábor v čisté přírodě malebných Vsetínských vrchů.

Tábor přinášíme především pro zábavu, sport i relaxaci dětí. Kromě lyžování patří k zimním táborům všelijaké dovádění na sněhu, stavění sněhuláků a podobných výtvorů. Zimní přírodu si užijí nejen lyžaři a snowboardisti, ale také děti, které lyžovat neumí nebo nechtějí. Pro děti je totiž po celý týden připraven velmi bohatý program. Na zimním táboře budeme s nimi také hrát netradiční hry a soutěžit o pěkné odměny venku i uvnitř, tančit na našich vyhlášených či zpívat karaoke. Chybět nebude ani stezka odvahy, poklad,střelba ze vdzuchovky, karneval v maskách na lyžích a bobech, plavání ve vnitřním bazénu, výlet do Aquaparku nebo jeskyní včetně vstupů či jízda na koních a psím spřežením zimní přírodou.

Cena obsahuje stravu 5x denně, pitný režim, ubytování,dopravu autobusem tam i zpět, dále výlet autobusem, jízdu na koni, psí spřežení. Také kompletní program, výchovný a zdravotnický personál, lyžařské instruktory, správu táborového webu, náklady na věcné odměny, diplomy, dárky pro děti, materiál pro rukodělné činnosti a hry, rekvizity, karaoke.

Exkluzivně táborové on-line zpravodajství - každý den můžete své dítě pohodlně sledovat přes internet na aktuálních fotkách a videu v táborovém deníku Denní věštec a dozvědět se tak o aktuálním dění na táboře, a to na našich webových stránkách. Nepřetržitě můžete zasílat vašim dětem vzkazy mejlem přes naše internetové stránky (odkaz Soví pošta).

Termín Kapacita Cena Cena/den
10. 02. - 16. 02. 2019(6 dní)
10 volných míst 3650 Kč 608 Přihláška

Podobné tábory

Pobytový NERF tábor 2024
  • 4550 Kč Bez zaměření
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
  • 2950 Kč Bez zaměření

Program tábora

Ať už umí děti lyžovat či snowboardovat, nebo mají chuť se to s námi naučit, či si raději budou užívat zimních radovánek na bobech a saních.Jeho součástí je táborová hra Sněženky a Machři.Děti se dokonce naučí jezdit na koních a poznají psí spřežení, zažijí Superstar i Talentmánii a řadu dalších zábavných her, vyzkoušejí si také karaoke. Nebude chybět celá řada sportovních soutěží, včetně střelby ze vzduchovek, turnajů, karneval a naše vyhlášené diskotéky a večerní zábavný program. Čeká na ně pozorování oblohy profesionálním dalekohledem, v rámci pestrého programu je i koupání ve vnitřním bazénu a návštěva jízdárny. PODÍVEJTE SE NA NAŠE STRÁNKY, VIDEO ZE ZIMY A ARCHÍV AKCÍ.

Další fotky

Doprava

vlastní doprava, případně autobus

Video z tábora

Poloha

RS Pekárny Rališka GPS 49.4074 18.2748

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Příměstské tábory Olmík - Olomouc
2499 Kč, Příměstský