• Adresa: V Lukách 1503, Český Brod, 282 01
  • Osoba: Bc. Jakub Vlach
  • Email: kuba.vlach@centrum.cz
  • Telefon: 728956045
  • Web: www.thetriptofancy.cz
Zážitkový

Zážitkový tábor pro mladší děti

  • Lokalita: Trutnov, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-11
  • Místo konání: Penzion Kozel, Vrchlabí (NP Krkonoše)

Přemýšlíte jaký zvolíte program pro vašeho syna nebo dceru o letních prázdninách? Bojíte se, že na tradiční čtrnáctidenní tábor je vaše dítě ještě příliš malé? Chcete, aby dítě strávilo prázdniny v kolektivu vrstevníků, bez počítače a internetu, v přírodě? Pak právě pro vás máme nabídku na „Zážitkový tábor pro mladší děti“. Tábory pro nejmenší jsou upraveny dle potřeb malých dětí, program je zajímavý a napínavý, nachystaný tak, aby respektoval vývojová specifika období předškolního a mladšího školního věku. Z těchto letních táborů si děti odvážejí spoustu vzpomínek, nových zážitků a dovedností. Samozřejmostí je celodenní péče, neustálý dohled vedoucích, hlídání pitného režimu, hlídání hygieny apod. Hlavním cílem tábora je vyzdvihnout individualitu každého jedince. Tábor je pořádán pro maximálně 25 dětí, jedině tak se dokážeme intenzivně věnovat každému z nich.

Věkově je tábor vhodný pro děti od 6 do 11 let. Po domluvě je možné vzít i děti mladší, záleží na tom, zda sami zvládají určité úkony. Nemusíte se bát, dětem na táboře rádi pomůžeme se vším, určité sociální činnosti by však měly zvládnout sami. Děti se především musí umět samy najíst a obléct a dojít si na toaletu. Když k tomu zvládají i zavazování tkaniček, tak je to jedině dobře. Neznamená to ovšem, že striktně trváme na samostatném zvládání všech těchto činností. Pokud dítěti dělá něco problém, je potřeba nás o tom informovat v přihlášce na tábor a my si s tím samozřejmě poradíme uveďte nám prosím do přihlášky poctivě všechny věci, které dítěti dělají problémy.

Ubytování:

Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením v penzionu Kozel, který se nachází v herlíkovickém údolí s výhledem na vrcholek Žalý. Celková kapacita penzionu je 55 lůžek, a je rozdělena do dvou budov – „Starý“ a „Nový Kozel“.

Starý Kozel si i přes velmi pečlivou rekonstrukci zachoval svoji původní podobu a ráz pokojů. V něm je také umístěna hlavní jídelna ve dřevěném stylu. Nový Kozel je budova postavená v roce 2012 v horském stylu. Pokoje jsou velmi prostorné s dřevěným vybavením. Obě budovy jsou od sebe vzdáleny zhruba 30 metrů. Venkovní prostory jsou vybaveny tenisovým kurtem, dětským hřištěm s prolézačkami, klasickým hřištěm na míčové hry, venkovním posezením s ohništěm. V případě deštivého počasí budeme využívat dvě společenské místnosti.

Stravování:

Strava je podávána pětkrát denně a respektuje normy platné pro školní jídelny. Ke snídani je obvykle máslo, džem, různé druhy pomazánek, sýrů, salámů a pečivo k obědu je vždy kromě hlavního jídla chutná polévka a na závěr dne teplá večeře. Dopolední a odpolední svačiny jsou zajištěny formou ovoce, zeleniny, nebo pečiva s pomazánkou. Pitný režim je zajištěn celodenně – ovocná šťáva nebo čaj jsou k dispozici v jídelně. V případě zájmu můžeme zajistit i individuální úpravu jídelníčku, například pro děti alergické na lepek, apod.

Termín Kapacita Cena Cena/den
03. 07. - 09. 07. 2016(6 dní)
15 volných míst 3590 Kč 598 Přihláška
09. 07. - 15. 07. 2016(6 dní)
10 volných míst 3590 Kč 598 Přihláška

Podobné tábory

LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
  • 4900 Kč Pobyt v přírodě a turistika
Filmový tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Filmový
Toy Story I.
  • 4700 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Po celou dobu tábora probíhá celotáborová hra, každý rok na jiné téma – Z pohádky do pohádky, Harry Potter, Doba Ledová, Madagaskar, apod. Součástí programu je i střelecké odpoledne Robina Hooda (děti si vyzkouší střílení z luků, kuší a foukaček) zdolání několika čarodějových pavučin – nízkých lanových překážek pod dohledem licencovaných instruktorů opékání buřtíků za zvuku kytary závěrečný taneční bál – diskotéka se světelnými efekty výtvarné odpoledne nejen pro dívky a mnoho dalšího. Součástí ceny tábora je i celodenní výlet autobusem do Špindlerova Mlýna, kde navštívíme muzeum lega nebo místní aquapark. Program respektuje vývojová specifika dětí mladšího a předškolního věku.

Další fotky

Doprava

Doprava bude organizována klimatizovaným dálkovým autobusem z Prahy a Mladé Boleslavi. Rovněž je možné osobní dopravení dítěte na tábor - snížená cena.

Poloha

Penzion Kozel, Vrchlabí (NP Krkonoše) GPS 50.632 15.6105

Další z kategorie

...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Příměstský tábor PRALES PRAHA 2024
2950 Kč, Bez zaměření
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Příměstský tábor NERF 2024
3050 Kč, Příměstský
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
Sportovní Tábor
4990 Kč, Sportovní
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou