• Adresa: Stará 12, Brno, 602 00
  • Osoba: Ing. Dagmar Žďárková
  • Email: dasa.zdarkova@ckspuntik.cz
  • Telefon: 739 573 598
  • Web: www.ckspuntik.cz
Lyžařský & Snowboardový

Zimní rodinný pobyt s lyžováním

  • Lokalita: Benešov, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 3-12
  • Místo konání: Chata Kopřivná

Zimní rodinný pobyt s programem a lyžařskou školičkou pro děti

Zimní pobyty jsou určeny rodinám s dětmi ideálně ve věku 3 - 12 let. Mladší děti se účastní pobytu bez programu a bez lyžařské školičky. Starší děti zařazujeme do školičky pouze po domluvě.

Hotel Kopřivná v Malé Morávce najdete jen několik kilometrů za Rýmařovem na úpatí nejvyšší hory Jeseníků Praděd, v nadmořské výšce 740 m.

Hotel nabízí ubytování ve dvou kategoriích - Classic a Superior. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou nově, velmi vkusně vybavené. Do konce listopadu máme rezervovaný celý objekt, takže si můžete po prohlídce pokojů na www.koprivna.cz vybrat přesně ten pokoj, který se Vám bude líbit. Ovšem, nesmíte s výběrem příliš otálet. :-) Nově je ubytování účtováno ne na osobu, ale za celý pokoj (viz. ceník níže).

Stravování si můžete zvolit - pouze snídaně (je v ceně ubytování), polopenze nebo plná penze. Snídaně jsou poskytovány formou velmi bohatého švédského stolu, obědy a večeře si můžete vybírat ze dvou jídel. Můžete si zvolit také individuální stravování z nabídky restaurace.

Přímo z chaty můžete vyjet na širokou a zcela bezpečnou sjezdovku, kterou si užije jak rodina s dětmi, tedy začínajícími lyžaři, tak i zkušení milovníci zimních sportů. Celková délka sjezdovky je 1350 m. Sjezdovka je po celé délce strojově upravovaná a podle potřeby také zasněžovaná. Nahoru Vás dopraví nová komfortní 4sedačková lanovka a vlek.

Samostatná dětská sjezdovka je vybavena moderním přepravním pásem.

Termín Kapacita Cena Cena/den
21. 02. - 28. 02. 2015(7 dní)
5 volných míst 8000 Kč 1143 Přihláška

Podobné tábory

Taneční pobytový tábor 2024
  • 4550 Kč Taneční

Program tábora

Lyžařská školička Dětem se věnují po celou dobu pobytu naši zkušení lyžařští instruktoři a téměř vždy se jim podaří, že všechny děti na konci týdne sjedou závodní slalom mezi brankami, ať už přijely jako zkušení lyžaři nebo naprostí začátečníci. :-) Děti lyžují buď individuálně půl hodiny denně a nebo v menších skupinkách 1 - 1,5 hodiny denně - dle věku, schopností a pokročilosti. Program Odpoledne po lyžovačce máme pro děti připravený bohatý program, pokud možno, samozřejmě na sněhu. Čekají nás dobrodružné výpravy, dovádění na sněhu, zimní olympiáda, sněhové stavby, noční pohádková cesta, ale také výtvarné dílničky a závěrečný karneval.

Další fotky

Video z tábora

Poloha

Chata Kopřivná GPS 50.0346 17.3069

Další z kategorie