• Adresa: Zlatá Olešnice 3, 468 47 Zlatá Olešnice
  • Osoba: Marek Hammerschmied
  • Email: info@sptlomnice.net
  • Telefon: 774075614
  • Web: www.sptlomnice.cz
S celotáborovou hrou

Brána do nebes

  • Lokalita: Chrudim, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-16
  • Místo konání: Tallhoferův Dol - Rabštejnská Lhota

Místo, kde se země potkává s nebem… Místo, kde mraky ochraňují tajemné území…

Olymp, to je to místo, které patří bohů. Jen tam nachází bohové klid a jsou chráněni před lidstvem. Jen tam pozorují celý svět. Zeus právě zde vládne nad vším a všemi…

ZeusPochodně plápolají v mírném vánku hvězdné noci. Netrpělivost stoupá. Nikdo se neopovažuje pohlédnout druhému do očí. Ve vzduchu je cítit strach a nejistota. Najednou jeden z nich zvedne hlavu a pohlédne k největšímu mraku, který Olymp obepíná od severní brány.

Ano, právě přichází… je to on, oblečen v červeném, v doprovodu spanilé manželky, s vážnou tváří a krokem rázným a jistým.

Zeus, vládce nad vším a všemi přichází se svoji krásnou Herou. Všichni jen mlčky pozorují a čekají, až Zeus vznese rozhodnutí, které odpoledne učinil. Když dosedne na svůj trůn, naposledy se podívá na svoji ženu, která jen přikývne a mlčky mu chytí ruku do dlaně.

Napětí už je k nevydržení, každý touží slyšet právě své jméno…

,,Slyšte moji drazí, jaké rozhodnutí jsem dnes učinil. Nemohu vyslovit jméno ani jednoho z vás.“

V tu chvíli se rozezněl šepot všech přítomných, kteří nevěřícně kroutili hlavami a nedokázali pochopit, co tím Zeus myslí…

,,Copak Die nevybereš nikoho z nás? Naše síla, moudrost, oddanost a schopnosti Ti nejsou dost dobré?“ tázal se Apollon, bůh slunce.

,,Ba naopak drahý Apollone. Každý z vás je mi velmi blízký a již z dob sesazení mého otce z trůnu jsem právě vám velmi zavázán. Proto jen těžko rozhodnout, kdo z vás je tohoto úkolu hoden.

Má drahá mi vždy stála věrně po boku a i dnes, když sem po Olympu hodiny chodil a v mracích odpovědi hledal, mi poradila a pomocnou ruku podala. Nechť každý slyší mé rozhodnutí.“

Každý jen s napětím očekával, co se stane, co Zeus udělá, co řekne…

,,Až od dnešního večera uplyne přesně deset dní a nocí, úkolem složitým a zodpovědným povolám jen toho, kdo v bitvě s ostatními a svoji povolanou armádou zvítězí čestně a hrdinně.“

ŘeckoJaký úkol měl Zeus na mysli? Nad čím se nemohl rozhodnout? Chce snad odejít a vládu předat? Či potřebuje někoho, kdo by se stal jeho pravou rukou?

Co například Afrodita, krásná bohyně lásky, či Athéna? Arés, bůh válek? A snad ne temný Hádés.

Armáda smrtelníků se stane právě z vás. Budete se učit naslouchat přírodě, budete se učit různým dovednostem, pokoře, trpělivosti a statečnosti, budete to skvělých čtrnáct dní po boku těch nejvyšších. A o konečné hrdinné bitvě rozhodnete právě vy.

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 07. - 18. 07. 2015(14 dní)
0 volných míst 2950 Kč 211 Přihláška

Podobné tábory

Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Etapová hra je hlavní náplní všech turnusů. Snažíme se na našich táborech pomocí scének a kostýmů přiblížit dobové atmosféře. Mimo etapovou hru se samozřejmě děti podle počasí chodí koupat, učí se životu v přírodě, v kolektivu, práci s dřevem, keramickou hlínou, podnikáme výlety do Železných hor, ale např. musí i jednou za tábor pomáhat v kuchyni, loupat brambory, řezat dřevo apod.

Další fotky

Doprava

V ceně tábora je zahrnuta doprava na trase Jablonec nad Nisou, Liberec, Turnov, Hořice, Hradec Králové, Pardubice, Rabštejnská Lhota a zpět.

Poloha

Tallhoferův Dol - Rabštejnská Lhota GPS 49.9168 15.759

Další z kategorie

...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
5190 Kč, Hudební
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový