• Adresa: Žďárský Potok 64, 79501 Stará Ves
  • Email: brezova@istan.cz
  • Telefon: 777 784 723
  • Web: www.tabory-stan.cz
Adrenalinový

Stronghold Černá růže

  • Lokalita: Třebíč, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 11-17
  • Místo konání: Březová

Aneb Stronghold pro starší účastníky od 10-ti do 17-ti let,desetidenní tábor se uskuteční jako tradičně na samém začátku prázdnin. Nástupce legendárního tábora Stronghold Saladin! Úplně nový svět, úplně nový příběh, více temnoty a dramatu, více akce a strhujícího napětí.

Síly nejsou vyrovnané! Jsi vyvoleným obyvatelem Království Černé růže, nebo patříš do porobených království a musíš platit daň za život? A co s tím uděláš? Začíná nová epocha Strongholdu, přichází temný čas království, co má v erbu černou růži…10-ti denní tábor, pro všechny ve věku od 10-ti do 17-ti let! Více se o letošním táboře STRONGHOLD - Černá růže dočteš ZDE, nebo se rovnou ZDE můžeš přihlásit!

Náš letošní Stronghold Černá růže začíná v časech, nazvaných Léta po velké bitvě u Loiry a po události, kterážto je v kronikách zapsaná jako Zrada šlechty s růží v erbu, někde také popsaná jako dvě léta po rozdělení bývalého království rudé růže na Kraj Bílé růže, západní knížectví a východní knížectví, v písních a básních pak označovaná jako Koruna z trní či Trnová koruna. nacházíme se v době, kdy tehdejšímu světu vládne Království Černé růže...i když samé slovo vládne, nemá až tak správného významu. Pojďme si tedy jednotlivé země nyní řádně představiti:

Království Černé růže - 50 obyvatel

Sídlem království je velká pevnost na Březové. V čele království stojí král (královna). Království má 50 obyvatel, je dobře vyzbrojeno a je velmi bohaté. Jeho bohatství pramení především z vybírání takzvané daně za mír, které se mezi obyvateli také říká daň za život. Každý den objíždí ostatní porobené či sousedské země a vybírá od nich daň za mír. Daň je dosti vysoká. Království Černé růže vykonává také soudcovské, popravčí a útrpné právo nad celou zemí. Jestli toto právo vykonává spravedlivě, není nikde v kronikách psáno.

Kraj Bílé růže 18

Nejmenší z ostatních krajů, jak rozlohou, tak počtem obyvatel. Vzniklo při rozpadu velké říše a přežilo mnoho snah, kdy se Království černé růže pokusilo jej zcela pohltit. V dobách, ve kterých se nyní nacházíme, platí Kraj bílé růže Království Černé růže daň za život a žije si dále svým životem. Kraj je bohatý hlavně ze zpracování ovčí vlny a z prodeje skopového masa. Říká se, že právě podle stád bílých ovcí se ke slovu růže přidalo slovo bílá. A ještě jeden veliký zdroj příjmů má tento kraj. protože krajinu tvoří vysoké zelené kopce, kudy se prohání vítr, je zde mnoho větrných mlýnů. Ačkoliv obilí se zde skoro nepěstuje, ostatní země zde často melou své obilí. Aby Kraj bílé růže příliš nebohatl, musí z každého pytle mouky platit daň

Západní knížectví 25

Říká se mu Zbrojnice středomoří i když výhní dávno vyhaslo a mnoho kováren je opuštěných, protože i na výrobu zbraní je uvalena daň. I tak se jedná o mocné knížectví a říká se, že v noci, když daňoví výběrčí spí, čas od času zaplanou výhně v některé z kováren...

A to zdaleka není všechno! Ještě tu máme Východní knížectví s 20 obyvateli, řád Johanitů se 7mi členy řádu, Řád Německých rytířů čítající 10 členů, Pak je tu velmi bohaté Obchodní společenstvo Benátských kupců, které čítá na 8 obchodníků...a pak je tu Země nikoho, kde žijí 4 lidé...tedy...ne úplně lidé...zkrátka 4.

Termín Kapacita Cena Cena/den
01. 07. - 10. 07. 2015(9 dní)
120 volných míst 4490 Kč 499 Přihláška

Podobné tábory

Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
  • 2950 Kč Pobyt v přírodě a turistika
Výtvarné Léto
  • 5990 Kč Výtvarné

Program tábora

Více informací o tomto táboře se dozvíte zde: www.brezova.istan.cz/3-letni-detsky-tabor-stronghold-cerna-ruze.html

Další fotky

Poloha

Březová GPS 49.1865 15.7461

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Paintballový tábor Bezdružice
6290 Kč, Paintballový
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Letní tábor Draco
5000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou