• Adresa: Žďárský Potok 64, 79501 Stará Ves
  • Email: relaxa@istan.cz
  • Telefon: 739 438 411
  • Web: www.tabory-stan.cz
Sportovní

Sportovní tábor

  • Lokalita: Jeseník, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 12-16
  • Místo konání: Relaxa

Sportovní tábor bude tentokrát zaměřený na bojová umění všeho druhu a výcvik sebeobrany… Těšit se můžete na základy karate, jiu-jitsu, boxu, thai boxu, ale především na lekce toho, jak se bránit v nebezpečných situacích.

Bloky sebeobrany řazené např. v army táborech, ale i v táborech pro holky se u dětí těší velké oblibě a hlavně jim přinesou i spoustu užitečných informací a praktický základ toho, jak se bránit, když na nějakou nepříjemnou situaci dojde, že jsme se rozhodli uspořádat tento tábor.

Nezáleží vůbec na tom, jestli jste úplní začátečníci nebo už s bojovými sporty máte nějaké ty zkušenosti. Samozřejmě by to nešlo ani bez nějakého dalšího cvičení.

Takže nás čeká posilování, jogging, ale třeba i kulečník, fotbálek, lukostřelba, bazén a chvilky relaxace, adrenalin na vysokých lanech a horolezecké stěně nebo dobrodružství na noční hře.

Tábor je pro všechny, kluky i holky, kteří se chtějí naučit, jak se bránit a chovat, když se dostanou do úzkých...Určitě si nezapomeňte zabalit sportovní pohodlné oblečení, dobré sportovní boty (na běhání ideálně) a větší láhev na vodu. Pokud máte, doporučujeme si vzít vlastní cvičební podložku (karimatku), kimono, či boxerské bandáže. ještě prosíme o jedno bílé tričko bez nápisů a obrázků, které můžete zničit :-)

Tábor nabitý programem pro všechny kdo chtějí léto strávit v pohybu a něco užitečného se přiučit. Hlavním vedoucím tohoto tábora je Karel Gollinarsch, který je instruktorem v centru sebeobrany v Rýmařově a pracuje v bezpečnostní službě. Máte-li k tomuto táboru jakýkoli dotaz, obraťte se, prosíme, na e-mail střediska relaxa@istan.cz

Termín Kapacita Cena Cena/den
10. 07. - 19. 07. 2015(9 dní)
50 volných míst 4490 Kč 499 Přihláška

Podobné tábory

Tábor u koní
  • 6499 Kč Koňský
English in Action Bezdružice
  • 8490 Kč Jazykové
AIRSOFTOVÝ TÁBOR
  • 5190 Kč Army

Program tábora

Více informací o tomto táboře najdete zde: www.relaxa.istan.cz/3-sportovni-tabor.html

Další fotky

Poloha

Relaxa GPS 49.9739 17.2092

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Zdravotní omezení
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Paintballový tábor Bezdružice
6290 Kč, Paintballový
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Šermířský tábor Náměšť
6590 Kč, Sportovní
...
Klasický tábor Bezdružice
6590 Kč, Pobyt v přírodě