• Adresa: Bohumín, Kosmonautů 334, 735 81
  • Osoba: Ivana Zelinová
  • Email: taboryvbeskydech@email.cz
  • Telefon: 724014649
  • Web: www.taboryvbeskydech.cz
S celotáborovou hrou

PIRÁTI Z KARIBIKU

  • Lokalita: Vsetín, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-18
  • Místo konání: RS Pekárny Rališka

Letní zážitkový ozdravný tábor dětí od 6 let s extra super programem na Horní Bečvě, uprostřed Valašských Beskyd, kde je nejčistší prostředí a vzduch na Moravě. Celotáborová hra Piráti z Karibiku spojená s každodenním plaváním, jízdou na koni, koloběžkami, lanovým centrem či letním tubbingem.Podívejte se do archívu akcí, na video a fotogalerii na našich webových stránkách, ať máte představu, jak se s námi děti baví!

Středisko se nachází ve Valašských Beskydech,v krásné a čisté přírodě přímo u lesa v Horní Bečvě nedaleko lanovky a přehrady. Ubytování táborníků je zajištěno v pokojích se sociálním zařízením velmi prostorného střediska s několika klubovnami, velkým sálem, bufetem, TV sálem, hernou a skvělým venkovním zázemím s hřištěm a kurty. Součástí je i 15metrový bazén.

Možnost mnoha slev.

onořte se s námi do středověku, kdy moře brázdily pirátské koráby s černou vlajkou, lebkou a zkříženými hnáty. Kdy piráti žili podle svých pravidel a podle svého Pirátského zákona. Tehdy Karibské moře brázdila i Černá perla s kapitánem Jackem Sparrowem a prokletý koráb Bludný Holanďan vedený nelítostným Davy Jonesem v podobě chobotnice. Stejně jako oni i naši piráti vyplují z přístavu Port Royal na dlouhou cestu Karibikem za pokladem na Ostrov mrtvých. Setkají se s kapitánem Barbossou, posádkou prokletých, krásnou Elizabeth i mocnou bohyní moří Calypsó.

Speciální a pestrý program však letos chystáme pro věrné a starší táborníky, bude plný napětí i adrenalinu a adekvátní jejich věku!!! Hledání kešek, Olmypiáda, skvělé noční hry a sedmimílové skákací boty.

Středisko Rališka má velké venkovní i vnitřní zázemí a je specialistou na pořádání ozdravných a letních táborů a pobytů, s nimiž má dlouholeté a bohaté zkušenosti. Ideální pro děti ze smogem zatížených měst

Součástí je i několik kluboven, včetně televizní s videem, kde budou v případě deště probíhat aktivity a večer programy, karneval a naše vyhlášené diskotéky. K dispozici je i kulečník, stolní fotbal, ping pong, tenisový kurt, dětské hřiště, houpačky, prolézačky, kolotoč, pískoviště, ohniště.

Termín Kapacita Cena Cena/den
27. 07. - 03. 08. 2024(7 dní)
20 volných míst 5690 Kč 813 Přihláška

Podobné tábory

Letní Ambroziáda u moře 2024
  • 10990 Kč Tábor u moře
Jitřenka Bučovice z.s.
  • 6600 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

Celotáborová hra: Piráti z Karibiku – Podívejte se na naše webové stránky, archívy akcí a galerii z minulých táborů! V ceně! Speciální soutěže o odměny, bazén (15 m), krásná přehrada, Talentmánie, hledání pokladu,diskotéky, karaoke, lanovka, koloběžky, lanové centrum, ples s tombolou, návštěva jízdárny a farmy,pozorování noční oblohy profi dalekohledem, stezka odvahy, KVALITNÍ ORIGINÁLONÍ TRIČKA, OHŇOSTROJ. V ceně 5 denně strava, denně odměny, každodenní plavání v bazénu nebo přehradě, jízda na koni, výlet sedačkovou lanovkou, lanová centra a koloběžky. EXKLUZIVNĚ každodenní možnost sledování dítěte přes snímky a videa na webu

Další fotky

Doprava

autobusem z Bohumína, Ostravy a případně z Frýdku-Místku. Vlastní doprava sleva!

Video z tábora

Poloha

RS Pekárny Rališka GPS 49.4182 18.2818

Další z kategorie

...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Cesta kolem světa za 14 dní
6000 Kč, S celotáborovou hrou
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
BUBNOVACÍ TÁBOR Djembe
5190 Kč, Hudební
...
VÝTVARNÝ TÁBOR
5290 Kč, Výtvarné
...
Tábor KOKOS 2024
6000 Kč, Pobyt v přírodě