• Adresa: Bohumín, Kosmonautů 334, 735 81
  • Osoba: Ivana Zelinová
  • Email: taboryvbeskydech@email.cz
  • Telefon: 724014649
  • Web: www.taboryvbeskydech.cz
Koňský

Koňský tábor Indiáni v sedle

  • Lokalita: Vsetín, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-18
  • Místo konání: Jízdárna a penzion Horní Bečva

Hodně dětí má rádo koně a zároveň nechce přijít o letní zábavu. Pro ně jsou pak dobrou volbou letní tábory s koňmi.

Pořádáme je ve spolupráci se zkušenou jízdárnou Horní Bečva.Děti budou mít společný program s ostatními táborníky. Vyjímaje doby, kterou budou trávit u koní, což je vždy půl dne, kdy většinu času budou trávit v sedle koně, ať během vácviku nebo vyjížďky. Právě proto je tábor s koňmi kapacitně omezen, aby každé dítě se mohlo starat o svého koně. Podívejte se do archívu akcí, video a fotogalerie na našich webovkách!Uděláte si nejlepší představu o tom, jak děti prožívají koňské a zážitkové tábory.

Tento tábor je určen pro všechny, kteří mají rádi koně a chtějí se něco nového a zajímavého přiučit. Vítáni jsou jak absolutní začátečníci, tak i zkušenější, či zkušení jezdci. Děti se seznámí se základními znalostmi, týkající se koní. To znamená, jak o ně správně pečovat, jak je krmit, jak s nimi pracovat a v neposlední řadě jak na nich jezdit. Také se naučí pracovat s koněm ze země i ze sedla. Prožijí blízký kontakt s koňmi na pastvině i při výuce na jízdárně, která bude probíhat praktickou i teoretickou formou.

Děti budou nejdříve rozděleny do skupin podle úrovně znalostí a zkušeností a jezdeckých schopností. Kromě jezdeckého výcviku na jízdárně o rozměrech 5030 metrů je podle zdatnosti čekají i výlety na koních do okolí. Děti jsou ubytovány v nadstandartních pokojích po 2 až 3 dětech přímo nad stájemi.

Dřevem obložené a prosluněné pokoje jsou ve zcela nově vystavěném krásném ubytování s výhledy, a to přímo nad stájemi. Strava je zajišťována v nově vystavěné prosklené a dřevěné jídelně s výhledem na koně a jízdárnu a se zastřešeným venkovním posezením. K dispozici je společenská místnost pro hry a zájmové činnosti, kde rovněž probíhají denní i večerní aktivity, ohniště, venkovní posezení. Modernizací prošly rovněž stáje, jízdárna a její okolí, kde jsou na cvičné louce vybudovány dřevěné přístřešky se zázemím a posezením.

Termín Kapacita Cena Cena/den
03. 08. - 10. 08. 2024(7 dní)
8 volných míst 7890 Kč 1127 Přihláška

Podobné tábory

Influencerský tábor
  • 6990 Kč Filmový
Klasický tábor Bezdružice
  • 6590 Kč Pobyt v přírodě

Program tábora

Děti tak zažijí 8 dní plných dobrodružství, zábavy a legrace. V ceně je kromě pobytu u koní i celotáborová hra o zajímavé ceny, spousta zajímavých soutěží spojených s adrenalinem a zábavou v lese, na louce i v bazénu, báječné aktivity a bláznivé hry uprostřed krásné a čisté beskydské přírody. Plavání v přehradě i velkém bazénu, stezka odvahy, hledání pokladu a zábavné večerní programy s ostatními táborníky, včetně karaoke, karnevalu a vyhlášených diskoték. Součástí pobytu a ceny je i atraktivní celodenní výlet autobusem spojený s koloběžkami, lanovkou či lanovým centrem.

Další fotky

Doprava

Vlastní doprava

Video z tábora

Poloha

Jízdárna a penzion Horní Bečva GPS 49.4208 18.2735

Další z kategorie