• Adresa: Voříškova 2, Brno, 623 00
  • Osoba: Musil R.
  • Email: temco@volny.cz
  • Telefon: 775788620
  • Web: www.primatabor.cz
Cyklistický

Cyklistický tábor

  • Lokalita: Znojmo, Jihomoravský kraj
  • Doporučený věk: 6-16
  • Místo konání: Lančovská zátoka

Dětský tábor v Lančovské zátoce Vám nabízí nejen krásné okolí Vranovské přehrady, ale především zábavu, množství her a soutěží, spoustu nových kamarádů, super vedoucí a kvalitní zázemí.

Areál tábora je plně vybaven pro pořádání zotavovacích akcí, škol v přírodě apod. V objektu je profi kuchyň, prostorná jídelna, sociální zařízení, stálé ohniště, hřiště na míčové hry a jiné. Ubytování - chatky, malé děti v budově, stravování 5x denně.

Program tohoto tábora vychází z atraktivní sportovní aktivity – cykloturistiky. Součástí tábora je běžný táborový program konaný v terénu nebo v místě pevné základny (RS Lančovská zátoka, smluvní kempy), koupání, vodáctví, návštěva pamětihodností a přírodních zajímavostí v okolí Vranovské přehrady a Národního Parku Podyjí, večerní kulturní programy, sportování, zálesáctví apod. Nespornou předností cykloturistiky v rámci námi pořádaného tábora je možnost dosáhnout vzdálenějších cílů a poznat tak celou škálu krásných zákoutí Jižní Moravy.

Termín Kapacita Cena Cena/den
13. 08. - 27. 08. 2016(14 dní)
20 volných míst 4390 Kč 314 Přihláška

Podobné tábory

Tábor KOKOS 2024
  • 6000 Kč Pobyt v přírodě

Program tábora

Tábor povedou zkušení instruktoři a cyklisté se znalostí terénu a cílových tras v okolí Vranovské přehrady. Jednotlivé trasy v rámci jednodenních výletů jsou předem vsazeny do rámcového plánu tábora. Třetí den cyklotábora je vyhrazen volnější činnosti. Volba terénu, délka tras a celková organizace je úměrně přizpůsobena zátěži cyklistů, zejména s ohledem na jejich věk, cyklistické zkušenosti, fyzickou zdatnost, povětrnostní podmínky apod. Tempo cykloputování se řídí dle možností nejméně zdatného jedince. Děti budou před každým výletem seznámeni s jeho průběhem, popisem trasy, cílovým místem. Nebude chybět krátký výklad vedoucího akce v rámci programu Správný cyklista.

Další fotky

Doprava

hromadná doprava autobusem z Brna, Znojma a Třebíče. Možnost vlastní dopravy v dopoledních hodinách v den zahájení příslušného turnusu.

Video z tábora

Poloha

Lančovská zátoka GPS 48.91 15.7852

Další z kategorie

...
Sportovní Tábor
4990 Kč, Sportovní
...
LDT AKATAM 2024
6500 Kč, Cyklistický
...
Putovní tábor kolo-loď
6150 Kč, Vodácký tábor
...
Cyklo příměstský tábor Dejvice
4100 Kč, Cyklistický
...
Cyklo tábor Újezd nad Lesy
4100 Kč, Cyklistický