• Adresa: Na Zmrzlíku 1, Praha 5 - Zadní Kopanina, 15500
  • Osoba: Olga Nekvapilová
  • Email: info@huculclub.eu
  • Telefon: 739492056
  • Web: www.huculclub.eu
Koňský

Letní dětský tábor s koňmi

  • Lokalita: Praha-západ, Středočeský kraj
  • Doporučený věk: 10-18
  • Místo konání: Zmrzlík

Rok se s rokem sešel a Hucul Club Zmrzlík pro vás připravil bohatou nabídku letních táborů! Letos, v roce 2016, vám nabízíme celkem tři čtrnáctidenní tábory, takže bude opravdu z čeho vybírat! Ať máte doma začínajícího jezdce, nebo vaše dítě na koni jezdí už léta, u nás si rozhodně vyberete tak, aby si vaše dítě odneslo z našeho tábora vždy něco nového a zároveň si užilo čtrnáct dní plných zábavy a krásných zážitků!

Děti budou rozděleny do oddílů dle svých jezdeckých zkušeností a schopností a krom každodenního výcviku jízdy na koni a vyjížděk do přírody se mohou těšit na spoustu táborových her, táboráčků s kytarou, a hlavně na huculské koně, u kterých budou trávit co nejvíce času.

Pro všechny tři turnusy platí, že se budou konat v areálu farmy Aster v osadě Zmrzlík na rozhraní Prahy a CHKO Český Kras. Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových stanech s dřevěnou podlahou a ve třílůžkových dřevěných chatičkách pro ty méně „odvážné“. Stravování a pitný režim mají děti k dispozici přímo na místě v táborové kuchyni, na jejímž chodu se podílejí z výchovných důvodů i účastníci formou denních oddílových služeb.

Tábory jsou určeny pro děti starší 11 let, účast mladších dětí je možná pouze po předchozí domluvě s pořadatelem. Cena všech pobytů je 6.950,- Kč . Zahrnuje stravu, ubytování, jezdecký výcvik a ostatní táborový program, základní pojištění pro cesty a pobyt, zdravotnické zabezpečení a odborný dohled instruktorů.

První turnus tábora bude probíhat od soboty 2.7. do soboty 16.7., jezdecký výcvik bude mít na starosti Vladěnka a chod tábora Anička. Tento turnus je určen pro děti od 11-ti let, a to jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé jezdce. Děti budou rozděleny do oddílů dle svých jezdeckých zkušeností a schopností a krom každodenního výcviku jízdy na koni a vyjížděk do přírody se mohou těšit na spoustu táborových her, táboráčků s kytarou, a hlavně na huculské koně, u kterých budou trávit co nejvíce času.

Druhý turnus tábora bude probíhat od soboty 23.7. do soboty 6.8. a na povel ho bude mít Iva. Program tohoto tábora bude rámcově podobný, jako u prvního turnusu.

Třetí turnus tábora bude probíhat v závěru prázdnin, od soboty 13.8. do soboty 27.8. Tento turnus bude mít na povel Bětka a bude přednostně určen pro starší a pokročilou mládež, od 14-ti let, přičemž horní hranice není omezena! Tento turnus bude zaměřen na „pokročilou koňařinu“ a intenzivní výuku dovedností, důležitých k samostatné péči o koně, která bude probíhat formou teoretických seminářů i praktických ukázek. V loňském roce jsme tento typ tábora pro starší pokročilé testovali a věříme, že letos o něj projevíte ještě větší zájem. Můžete se těšit na intenzivní výuku koňské zdravovědy, základů chovatelství koní, práce s koněm ze země, zdokonalování jezdecké gymnastiky a jiné hry na koňském hřbetu, a pokud bude počasí rozumné, i na celodenní putování.

Termín Kapacita Cena Cena/den
02. 07. - 16. 07. 2016(14 dní)
20 volných míst 6950 Kč 496 Nemá online přihlášku
23. 07. - 06. 08. 2016(14 dní)
20 volných míst 6950 Kč 496 Nemá online přihlášku
13. 08. - 27. 08. 2016(14 dní)
20 volných míst 6950 Kč 496 Nemá online přihlášku

Podobné tábory

Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
  • 2950 Kč Pobyt v přírodě a turistika

Program tábora

Součástí programu bude plnohodnotný jezdecký výcvik v rozsahu 1,5 hodiny denně plus teoretická a praktická výuka péče o ně. Zároveň bude probíhat i plnohodnotná celotáborová hra plná her a aktivního odpočinku v přírodě na pomezí CHKO Český Kras.

Další fotky

Doprava

Hucul club nezajišťuje dopravu dětí na místo konání tábora a zpět.

Poloha

Zmrzlík GPS 50.0109 14.315

Další z kategorie