Mója.cz
  • 7557
  • Adresa: Karla Čapka 312
  • Osoba: Simona Kholová
  • Email: simona@moja.cz
  • Telefon: 604 861 158
  • Web: http://www.moja.cz/armycamp
Adrenalinový

Army Camp 2016 - dětský tábor

  • Lokalita: Ústí nad Orlicí, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-15
  • Místo konání: Army základna Mója u Vojenského muzea a pěchotního srubu K-S 14 Králíky

Nejúspěšnější tábor loňského roku, který o letošních letních prázdninách proběhne v exluzivním okolí vojenského muzea, pěchotního srubu KS-14 a přímo u vyhlášené vojensko-historické akce Cihelna 2016 v Králíkách.

Pokud patříš mezi příznivce všeho, co se týká armádní výzbroje a výstroje, obdivuješ vojenskou techniku a zajímá Tě historie i současnost vojenství, máme pro Tebe připravený neopakovatelný týden přímo na naší army základně.

Každý den se můžeš těšit na atraktivní program plný pohybu, plnění misí, získávání nových dovedností a překonávání sebe sama ve společnosti nových kamarádů a kamarádek. Po celou dobu budeš mít přímo u nosu vojenskou techniku a opevnění nejen z druhé světové války, ale v rámci akce CIHELNA 2016 si budeš moci na vlastní oči prohlédnout a na vlastní kůži osahat nejmodernější výzbroj Armády ČR.

Dostaneš se i do veřejnosti nepřístupných prostor, kam mohou pouze skuteční vojáci. Prohlédneš si jejich stanové městečko a plukovník generálního štábu armády ČR - Ing. František Hlaváček, který řídí celou vojenskou přehlídkovou akci Cihelna 2016, má pro nás všechny z Army Campu připravenou poutavou přednášku o okolním opevnění.

Podívej se do naší fotogalerie, kde uvidíš ochutnávku toho, co jsme na Army Campu 2015 zažili, případně mrkni na náš FaceBook.

Těšíme se na Tebe i Tvé kamarády.

Celý tým Army Campu a Mója.cz

--

Vážení rodiče, Vaše důvěra je pro nás nejdůležitější. Z tohoto důvodu jsou veškeré podmínky, program a jiné důležité informace podrobně zpracovány a uveřejněny na našich stránkách. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel.: 604 861 158.

Připravený program a aktivity budou realizovat lidé s bohatými pedagogickými zkušenostmi, certifikovaní instruktoři a studenti pedagogických fakult a středních škol. Samozřejmostí je i trvalá přítomnost zdravotnického personálu a horské služby při aktivitách na Dolní Moravě.

Taktéž bychom rádi uvedli, že se jedná o dětský letní tábor se zaměřením na army, nejedná se o žádný fanatismus do vojenství. Jsme také rodiče a máme zdravý rozum :). Pořádáme i jiné dětské akce, které si můžete prohlédnout v naši fotogalerii.

Město Králíky leží v kladské kotlině pod krásnou Národní přírodní rezervací Králický Sněžník a nabízí mnoho příležitostí pro trávení aktivní dovolené. Naleznete zde také mnoho přírodních a historických zajímavostí, které vytváří skvělou kulisu pro realizaci volnočasových programů. Areál vojenského muzea a pěchotního srubu KS-14 Králíky poskytují nezbytné zázemí pro pobyty dětí předškolního a školního věku a odpovídají našim nárokům na bezpečnost, kvalitu stravování a čistotu. Ubytovací kapacita disponuje společenskou místností a příslušenstvím, tedy nám umožňují obratem reagovat na vrtochy počasí, aniž by tím byl ohrožen samotný program pobytů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
14. 08. - 20. 08. 2016(6 dní)
19 volných míst 4390 Kč 732 Přihláška

Podobné tábory

Věčná hra na dobrodružství 2024
  • 6800 Kč S celotáborovou hrou

Program tábora

ARMY CAMP Mója.cz - PROGRAM A AKTIVITY POHYBOVÉ AKTIVITY: individuální i skupinové hry, turnaje, základy sebeobrany výlety, expedice, koupání, cvičení ADRENALINOVÉ ZÁŽITKY: paintball, mise a kampaně, noční hry, hlídkování DALŠÍ AKTIVITY: návštěva vojenského muzea, akce Cihelna 2016, vstup do vojenského stanového města, kam nesmí civilisti, historie opevnění, vojenská technika POBYT V PŘÍRODĚ: orientace v přírodě, ochrana přírody, táboření, kurz přežití

Další fotky

Doprava

individuální, v případě zájmu jsme schopni zajistit pro větší počet dětí z jednoho místa hromadný odvoz

Poloha

Army základna Mója u Vojenského muzea a pěchotního srubu K-S 14 Králíky GPS 50.0955 16.7545

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní tábor Draco
5000 Kč, Pobyt v přírodě
...
Paintballový tábor Náměšť
6590 Kč, Paintballový
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou