• Adresa: Brněnská 29, Jihlava
  • Osoba: Ing. Jan Korbel
  • Email: taborsmrcna@gmail.com
  • Telefon: +420721401168
  • Web: www.taborsmrcna.cz
S celotáborovou hrou

Po stopách Sherlocka Holmese

  • Lokalita: Havlíčkův Brod, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 6-15
  • Místo konání: Základna DDM Jihlava - Smrčná nad Sázavou

V programu jsou zastoupeny jak oddílové klasické táborové hry (především odpoledne), tak nejrůznější individuální aktivity (dopoledne). Mezi dopoledními hrami si děti mohou vyzkoušet takové aktivity, jako jsou výtvarné činnosti, taneční podložky, hra na kytaru a zpěv, chůze po laně (slackline), frisbee hry, Kubb, nebo jednoduché pohybové a kooperativní hry. Odpolední hry nabízí pestrou škálu her, od sportovních turnajů, přes kreativní hry, až po klasickou stezku odvahy. Během tábora jsou dva večery věnovány oblíbeným diskotékám. Také se vypravíme na výlety.

Tábor se nachází v krásném prostředí Posázaví mezi loukami a lesy přímo vedle řeky. Děti zde jsou ubytované v chatičkách (mladší) nebo ve stanech s podsadou. Děti mohou používat nově zbudované umývárny se sprchami, k dispozici jsou suché toalety. Na základně je velká jídelna, která zároveň slouží jako klubovna. Pořádáme tu taky diskotéky pro děti. V areálu je písčité hřiště, kde děti mohou hrát různé sportovní hry, jako např. basketbal, nohejbal nebo volejbal. V prostoru tábora taky hrajeme fotbal a další hry. Také se zde nalézá zděná budova, kde je zdravotník, marodka, sklad sportovního náčiní a organizační místnost.

Tábor leží v údolí řeky Sázavy, v kraji zvaném Posázaví. Blízko tábora je les, kde se nachází tzv. Pěticestí, časté dějiště táborových her. Tři kilometry od tábora je známý kemp Stvořidla. Nedaleko tábora leží obec Světlá nad Sázavou, odkud také jezdí vláček do Smrčné, trampy přezdívaný sázavský Pacifik. Asi 10 km od tábora je i známá Lipnice. Některá z těchto míst budou cílem našich výletů.

Termín Kapacita Cena Cena/den
01. 07. - 10. 07. 2016(9 dní)
5 volných míst 3100 Kč 344 Nemá online přihlášku

Podobné tábory

LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
  • 4900 Kč Pobyt v přírodě a turistika
Paintballový tábor Bezdružice
  • 6290 Kč Paintballový

Program tábora

Vydejte se s námi na tábor s nejznámějším detektivem Sherlockem Holmesem a jeho společníkem Dr. Watsonem. Můžete se těšit na zapeklité detektivní případy i překvapivá rozuzlení a to všechno v letní atmosféře tábora Smrčná. Během tábora budeme hrát jak klasické oddílové hry (především odpoledne), tak i individuální aktivity (dopoledne).

Doprava

ěti se mohou na tábor dopravit buďto autobusem, který je vypravován z Jihlavy, nebo lze děti na tábor dovézt autem (po předchozí dohodě).

Video z tábora

Poloha

Základna DDM Jihlava - Smrčná nad Sázavou GPS 49.6577 15.3571

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Pobytový tábor Čimelice 2024
4190 Kč, Bez zaměření
...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Klasický tábor Náměšť
6590 Kč, S celotáborovou hrou
...
Jitřenka Bučovice z.s.
6600 Kč, S celotáborovou hrou
...
LETNÍ TÁBOR BÍLKOVICE 2024
4900 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Taneční pobytový tábor 2024
4550 Kč, Taneční
...
Šermířský tábor Náměšť
6590 Kč, Sportovní