• Adresa: Bolatice
  • Osoba: Jan Duxa
  • Email: honza.duxa@gmail.com
  • Telefon: 603552936
  • Web: www.taborygreenrebellion.cz
Pobyt v přírodě a turistika

Star Wars - Green Rebellion

  • Lokalita: Bruntál, Severomoravský kraj
  • Doporučený věk: 7-15
  • Místo konání: Pionýrská základna

Termín tábora: 2.7. - 16.7. 2016

Místo: Pionýrská základna Nové Heřminovy

Vedoucí tábora: Jan Duxa

Ubytování: Všechny děti, stejně jako vedoucí, jsou ubytovány ve stanech po dvou ve vlastním spacáku a s vlastním polštářem.

Vedoucí a instruktoři: O děti a programovou část se budou starat kvalifikovaní a léty prověření lidé, kteří již mají zasebou mnoholeté zkušenosti s letními stanovými tábory.

Zdravotní péče: Na táboře je přítomna kvalifikovaná zdravotnice. Lékařský dozor bude zajištěn Zdravotním střediskem v Bruntále.

Stravování: Děti se stravují 5x denně, a to snídaní, svačinou (většinou nějaké ovoce), obědem, svačinou (jogurt, pacholík, přesnídávka, aj.), večeří. Vynikající kuchyni připravuje zkušený kuchař, přičemž družstva dětí se ve dnech, kdy na ně vyjde služba (3-4x za tábor), podílí na některých přípravách.

Program: V letošním roce bude probíhat celotáborová etapová hra na téma „Star Wars“, která bude děti provázet po celý pobyt.

Cena: 3.400,- Kč / 14 dní

Co je v ceně zahrnuto: Doprava z Opavy (Východní nádraží), stravování, pojištění, ceny pro děti, vedoucí, instruktoři, zdravotník, kuchař, pronájem základny, památeční věci (trika,fota, apod.)

Celotáborová hra: Jako vždy je součástí táborová hra, jenž nás provází po celou dobu tábora. V letošním roce nás na táboře čeká střet Temné strany síly a Světlé strany síly. Hra je vytvořena na motivy Star Wars a je postavena nejen na soudržnosti kolektivu, ale také na jednotlivce.

Enviromentální výchova: Cílem je, aby děti získaly zodpovědnost nejen k práci nebo škole, ale především k životnímu prostředí. Motivovat děti k činnostem a dalšímu vzdělávání. Získat šťastný pocit z dobře vykonané práce.

Upevnit dětem postoj ke zdravému životnímu stylu a ochraně toho nejcennějšího co máme – přírody.

Dobrodružství: Na táboře čeká děti mnoho dalších aktivit, jako jsou doprovodné hry (volejbal, ringo, apod.), práce v táboře (stavba táboráků, vaření, apod.), spaní pod širákem, které vedou ke zvýšení fyzické i psychycké kondice jedinců a zapojení do kolektivu.

Výtvarná činnost: Během tábora budou děti pod odborným dohledem vedoucích vytvářet různé výtvarné objekty, které vedou k rozvíjení kreativity jedinců a také ke spolupráci v kolektivu.

Výlety: 1-2 dny na táboře budeme věnovat průzkumu okolí a objevování nových míst v okolí tábora.

Termín Kapacita Cena Cena/den
02. 07. - 16. 07. 2016(14 dní)
50 volných míst 3400 Kč 243 Přihláška

Podobné tábory

LDT AKATAM 2024
  • 6500 Kč Cyklistický
Taneční tábor Ambrozia 2024
  • 5490 Kč Taneční
Příměstský tábor NERF 2024
  • 3050 Kč Příměstský

Poloha

Pionýrská základna GPS 50.0235 17.5282

Další z kategorie

...
Pobytový NERF tábor 2024
4550 Kč, Bez zaměření
...
Tábor u koní
2800 Kč, Koňský
...
Příměstský tábor PRALES Velké Popovice 2024
2950 Kč, Pobyt v přírodě a turistika
...
Robin Hood
4600 Kč, Adrenalinový
...
Tábor u koní
6499 Kč, Koňský