• Adresa: Praha - Střížkov, Červenkova 524/8, PSČ 182 00
  • Osoba: Tereza Bonaventurová
  • Email: terka@krutonfilm.cz
  • Telefon: 722657237
  • Web: www.krutonfilm.cz
Filmový

Letní krutón

  • Lokalita: Trutnov, Východočeský kraj
  • Doporučený věk: 13-17
  • Místo konání: Skautský dům Hostinné

Filmový workshop - Letní krutón nabízí dva týdny nabité filmem! Nejrůznější workshopy, natáčení vlastních krátkých filmů, táborové kino, zajímaví hosté, slavnostní premiéra v pražském artovém kině!

Naším hlavním cílem je rozvoj kritického myšlení a práce v týmu. Nazýváme to projektovou výukou, i když víme, že se hodně liší od projektových hodin na klasických školách a i na těch soukromých. Každého studenta letního krutónu bereme rovnocenně, bavíme se s nimi jako plnohodnotnými členy filmového štábu. Prostě tak, jak jsme zvyklí komunikovat na skutečných filmových projektech.

Na Letním krutónu vypadá práce v týmu tak, že si děti dokáží najít svoje silné a slabé stránky, dokáží respektovat silné a slabé stránky u ostatních a vzájemně si pomáhají k tomu, aby dokázaly udělat co nejlepší film. Každému jde něco jiného. A nám taky. Učíme se navzájem.

Vždy se snažíme o co nejindividuálnější přístup, nebojíme se tvořit originální a experimentální filmy, které nepodléhají schématům, a dáváme naším mladým tvůrcům volnou ruku v tématech a provedení.

Není vůbec důležité jestli účastníci již nějaké zkušenosti s filmem mají. Důležitý je zájem, nadšení a chuť prožít s námi nejšílenější dva týdny nabité filmem!

Zcela zásadní jsou pro nás také tvůrčí návaznosti, a tak s našimi absolventy často spolupracujeme i poté, co nám trochu „odrostou“. Stávají se asistenty či lektory Letního krutónu, točíme s nimi jejich vlastní filmy, připravujeme je na přijímačky na střední i vysoké školy s filmovým zaměřením a někteří z nich se dokonce později stávají plnohodnotnými členy krutónního týmu.

Termín Kapacita Cena Cena/den
04. 07. - 15. 07. 2016(11 dní)
10 volných míst 6900 Kč 627 Nemá online přihlášku

Podobné tábory

Taneční tábor Bezdružice
  • 6590 Kč Taneční

Program tábora

Krutón je složen z nejrůznějších aktivit, připravujeme se na natáčení pomocí desítky specializovaných workshopů, následuje natáčení, kde se neustále naši lektoři ptají “proč” a studenti si objevují cesty “jak”. Během krutonu vznikne několik různých filmů. Všechny pak mají závěrečnou premiéru při slavnostním zakončení. Letní krutón Kdy: 4. - 15. 7. 2016 Kde: Hostinné u Trutnova Věk: 13 - 17 let Cena: 6900,- Zájemci pište na: terka@krutonfilm.cz

Další fotky

Video z tábora

Poloha

Skautský dům Hostinné GPS 50.5407 15.7233

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Letní Ambroziáda u moře 2024
10990 Kč, Tábor u moře
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Filmový tábor Ambrozia 2024
5490 Kč, Filmový
...
Influencerský tábor
6990 Kč, Filmový
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou