• Adresa: Táboritská 1128/17 Žižkov, 130 00 Praha 3
  • Osoba: Veronika Matějová
  • Email: tabor@aktivka.cz
  • Telefon: 733118640
  • Web: aktivka.cz
Fantasy

Dětský středověký tábor

  • Lokalita: Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj
  • Doporučený věk: 3-4
  • Místo konání: Tábořiště Sedlo

Představte si, že uprostřed jižních Čech, na pláni lemované lesy se zurčícím potokem a lesklou vodní hladinou rybníka se rozprostírá středověké království. Vládne mu moudrá a spravedlivá královna, lidé v království se učí mnoho nového, zvyšují svoji fyzickou zdatnost, poznávají historii své země, zkoumají, co neznají a nabývají moudrosti. Vše se zdá krásné a idylické, je tu však hrozba, která se na království žene a je potřeba se mu postavit! Zlá královnina sestra Černá královna se svojí armádou si brousí drápy na celé království. Bude jen na statečných rytířích a sličných rytířkách, zda království náporu odolá. Troufáš si na středověké dobrodružství? Chceš proniknout do tajů šermířů, které znáš z pohádek a filmů? Zastřílet si z luku? Naučit se kroky historických tanců nebo si uplést vlastní prostírání? Poznat hvězdnou oblohu a co tě čeká v životě z taje horoskopu? Přidej se k nám a zažiješ středověké slavnosti s opravdovými rytíři! Hledáme aktivní kluky i holky ve věku od 9 do 16 let!

Termín Kapacita Cena Cena/den
06. 08. - 19. 08. 2016(13 dní)
20 volných míst 4600 Kč 354 Přihláška

Program tábora

Čeká nás: Celotáborová hra Verbíři už vyhlašují do světa onu zprávu… že královna hledá udatné děti, školáčky i školáky na pomoc proti její zlé sestře. Projdeme si celou cestu postupu na rytíře, zjistíte, že na takový post jen svaly a meč nestačí. Každý správný rytíř musí prokázat i svoji odvahu, důvtip či bystrost. A nakonec se všichni postavíme královně, protože dva jsou víc než jeden. Čeká nás výuka gotického šermu, lukostřelba, projížďka na koni, pobyt v přírodě a návštěva středověkých rytířů SHŠ Jezerničtí páni

Další fotky

Doprava

Doprava je vlastní, příjezd na tábor 6.8. od 16:00 hod, odjezd 19.8. ve večerních hodinách - připraven zážitkový program i pro rodiče po celý den.

Poloha

Tábořiště Sedlo GPS 49.0621 15.0409

Zaměření tábora
Ubytování na táboře
Doprava na tábor

Další z kategorie

...
Věčná hra na dobrodružství 2024
6800 Kč, S celotáborovou hrou
...
Doktora! Najděte doktora!
4190 Kč, S celotáborovou hrou
...
Percy Jackson a Olympané I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Toy Story I.
4700 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avengers III. - Infinity War
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Avatar II.
5000 Kč, S celotáborovou hrou
...
Harry Potter I.
5000 Kč, S celotáborovou hrou